Mārītes ziede Nr.5

17,97 €
Упаковка: 
75g
Штрих-код: 
mz-z-5
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Ziede alerģijai, iekaisumiem, izsitumiem, bērnu ādas kopšanai.

Mārītes ziede Nr.5 alerģijām, ādas iekaisumiem, izsitumiem un ekzēmām. Ziede nomierina, mīkstina ādu un noņem tūsku. Lieliski piemērota bērnu ādas kopšanai un kā sejas krēms sausai ādai.

Sastāvs: kumelīte, raudene, ozols, vīgrieze, samtene, dievkociņš, salvija, vasks.

Lietošana: uz nakti, nelielu daudzumu iemasējot.

Saistītie produkti: ziede nr.1, krēms Emīlija

Ārstniecības augu ziedes veidotas uz vaska bāzes, kas iedarbojas kā papildus dziedinošs līdzeklis. Tiek izmantots tikai augstākās kvalitātes bišu vasks, tas savienojumā ar ārstniecības augiem katrai ziedei piedod maigu pļavas smaržas buķeti.   Katrai ziedei ir atšķirīgs ārstniecības augu sastāvs un iedarbība. Šeit piedāvājam īsu pārskatu, lai Tev vieglāk izvēlēties:

  • Ziedes Nr. 1 un Nr. 5 ir paredzētas ādas kopšanai.
  • Ziede Nr. 1 noderēs, ja ir alerģija, iekaisums ar niezi vai saules un cits apdegums. Ziede Nr. 5 sausai ādai, iekaisumiem un alerģijai bez niezes. Ļoti labi noder zīdaiņu ādas kopšanai (īpaši iekaisušiem zīdaiņu dupšiem), kā arī var lietot sejas ādas kopšanai ikdienā.
  • Ziedes Nr. 3 un Nr. 4 ir paredzētas sāpēm.
  • Ziede Nr. 3 ir piemērota pēc sasitumiem, sastiepumiem, lūzumiem, traumām un sāpēm kopumā. Ziede Nr. 4 labāk noderēs nervu iekaisumiem (nervu sāpēm), sapūstam kaklam vai savilktai sprandai.
  • Ziede Nr.2 - iesnām, klepum, imunitātei, herpēm. Vasarā - pēc odu un dunduru kodumiem. Var lietot arī zīdaiņiem, apsmērējot ap deguntiņu vai iemasējot pēdās.
  • Ziede Nr.6 - sagurušām, pietūkušām un sāpošām kājām, kā arī kāju krampjiem un zilumiem.
  • Komprese ir ārstniecības augu apvienojums no ziedes Nr.3 un Nr.4, klāt pievienota ķīniešu sarkano ziedu eļļa, efektīvai sāpju noņemšanai.