Grāmata "Dzīve bez Vēža. Vitamīna B17 vēsture" Dž. Edvards Griffins

11,86 €
Упаковка: 
1gb
Штрих-код: 
9789934835926
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.

Grāmata "Dzīve bez Vēža. Vitamīna B17 vēsture" Dž. Edvards Griffins (latviešu valodā)

Izdota grāmata, kura tulkota daudzās pasaules valodās ar atkārtotām tirāžām, un tagad tā  ir arī latviešu valodā. Šai grāmatai pasaulē ir ļoti liels pieprasījums un augsts pārdošanas reitings (piem., Amazon dod 4,7 balles no 5).

AUTORS DŽ. EDVARDS GRIFINS IR PABEIDZIS MIČIGANAS UNIVERSITĀTES RUNAS UN KOMUNIKĀCIJAS NODAĻU. VIŅŠ IR SAŅĒMIS IEVĒROJAMO TELLIJA APBALVOJUMU PAR IZCILĪBU TELEVĪZIJAS NOZARĒ, DARBU ŽURNĀLA THE NEW AMERICAN REDAKCIJĀ, THE REALITY ZONE AUDIO-ARCHIVES IZVEIDI UN AMERICAN MEDIA (IZDEVNIECĪBAS UN MULTIMEDIJU PRODUCĒŠANAS KOMPĀNIJA DIENVIDKALIFORNIJĀ) VADĪŠANU.

Dž. Edvards Grifins ir rakstnieks un dokumentālo filmu režisors, viņa darbu saraksts ir garš. Iekļauts sarakstā Who's Who in America, viņš iemantojis slavu, pateicoties spējai pētīt sarežģītas tēmas un pasniegt tās vienkāršā valodā. Dž. Edvards Grifins ir strādājis ar tādām tēmām kā Federālo uzkrājumu sistēma, arheoloģija un Zemes senvēsture, starptautiskā banku sistēma, starptautiskie apvērsumi, terorisms, nodokļu vēsture, ASV ārpolitika, Augstākā Tiesa un vēža zinātne un politika. Viņa slavenākie darbi ir Džekila salas briesmonis, Spiegi augstos amatos, Noasa šķirsta atklāšana, Trojas atvērtie vārti, Nav, kur slēpties, Kapitālisma konspirācija, Nāvējošāks nekā karš, Varenais dizains, Lielākā izlaušanās no cietuma unBailīgais vadonis.

AMERIKĀNIS EDVARTS GRIFINS SAVĀ GRĀMATĀ „DZĪVE BEZ VĒŽA. VITAMĪNA B17 VĒSTURE” STĀSTA PAR ATKLĀJUMU, KURŠ TIEK CILVĒKIEM SLĒPTS UN NOKLUSĒTS - PAR VITAMĪNU B17, KURŠ ĀTRI UN VEIKSMĪGI IZNĪCINA VĒŽA ŠŪNAS. AUTORS GRĀMATĀ DARA ZINĀMUS GADĪJUMUS, KAD PACIENTI, KURIEM IR BIJIS VĒZIS, VEIKSMĪGI IZVESEĻOJUŠIES, ZINĀTNISKI PAMATOJOT B17 IEDARBĪBU. TIEK IZSKATĪTS JAUTĀJUMS, KĀPĒC MŪSDIENU MEDICĪNA TO NEIZMANTO CĪŅĀ PRET ŠO POSTOŠO SLIMĪBU. NO B17 ATKLĀŠANAS BRĪŽA SLIMNĪCĀS TIKA IZĀRSTĒTI NESKAITĀMI PACIENTI, LĪDZ B17 PIELIETOŠANU AIZLIEDZA FARMACEITISKĀS KOMPĀNIJAS.

E.Grifins saprot, ka problēma nav tajā, ka Vitamīns B17 nav pietiekoši izpētīts, bet gan sasistīta ar pasaules elites politiku onkoloģijas jomā. Miljardi dolāru katru gadu tiek iztērēti vēža pētniecībai un ārstēšanai, miljardi dolāru tiek tērēti, lai saražotu ķīmiskus preperātus, kas it kā cīnās ar vēzi, bet B17 tur slepenībā, jo tas ir ekonomiski neizdevīgs vadošajām farmācijas kompānijām. Ja pasaulē uzzinātu par B17, tad ievērojami samazinātos peļna farmaceitiskai industrijai. Tādēļ farmaceitiskās kompānijas nekad neveiks šī vienkāršā vitamīna izpēti, kuru var pārdot pat pārtikas veikalos,  un  nevar šo vitamīnu B17 patentēt, jo tas vienkārši atrodas dabā.

Dž. Edvards Grifins uzskatāmi pierāda, ka vēzis ir vielmaiņu slimība – līdzīgi kā cinga vai pelagra, kas radies no būtisku uzturvērtību neesamības mūsdienu cilvēka ēdienkartē.

Šo stāstu nav apstiprinājusi ortodoksālā medicīna, un to nodēvējušas par krāpniecību un šarlatānismu, tomēr pierādījumi, kas izklāstīti šajā grāmatā, liecina, ka vēža mīkla ir atrisināma.

Kāpēc ortodoksālā medicīna izmisīgi karo pret nemedikamentozo ārstniecību? Grāmatas autors uzskata, ka atbilde meklējama nevis zinātnē, bet politikā – to atbalsta slepenie ekonomiskās un varas turētāji, kas kontrolē medicīnas iestādes.