Saules aizsargkrēms SPF45+ ar granātābolu un smiltsērkšķi, zīdaiņiem un bērniem

15,44 €
Упаковка: 
50ml
Штрих-код: 
4033981732079
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Saules aizsargkrēms  SPF45+ ar granātābolu un smiltsērkšķi.

Zīdaiņiem un bērniem.

Piemērots ļoti jūtīgai ādai. Krēmam ir ļoti augsts aizsardzības līmenis pret UVA-B stariem. Iedarbojas tūlīt pēc uzklāšanas. Ūdens noturīgs. Granātābola ekstrakts, olīveļļa un makadāmijas rieksta eļļa mitrina bērna ādu. 100% dabīgas sastāvdaļas, piemērots vegāniem, nesatur sintētiskas smaržvielas, krāsvielas un konservantus, nesatur PEG, SLS un parabēnus, nesatur cinka oksīdu, nesatur naftas, parafīna un silikona produktus un to atvasinājumus, GMO brīvs, CO2 neitrāls produkts, nav nanotehnoloģiju, nav testēts uz dzīvniekiem. ECOSERT sertificēts.

Lietošana: uzklāt nelielā daudzumā, plānā kārtā, maigi un regulāri pa visu ķermeni. Piezīme: nepakļaujiet bērnus aktīvai saules iedarbībai no plkst.12:00 līdz 16:00.

Sastāvdaļas: Aqua, Glycine Soja Oil*, Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Ricionoleate, Glyceryl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Punica Granatum Extract*, Hippophae Rhamnoides Extract*, Olea Europaea Leaf Extract*, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Oil*, Oenothera Biennis Extract*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Oriza Sativa Bran Oil, Glycyrrhiza Glabra Extract, Mica, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Oil, Parfum
* From certified organic farming.