Indian HENNA BRINGARAJ, Bringaradž sausā maska matiem

4,90 €
Упаковка: 
100g
Штрих-код: 
8900035023222
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

100% dabīgs līdzeklis matu kopšanai. Šo produktu var izmantot matu atjaunošanai un kondicionēšanai, matu izkrišanas novēršanai. Bringaraj ir vispopulārākais un zināmākais augs Indijā, ko izmato kā dabisku matu toniku, saukts par „matu karali”,šis augu pulveris veicina spēcīgu, veselīgu matu augšanu, palīdz saglabāt matu dabisko krāsu un spīdumu un novērst priekšlaicīgu nosirmošanu.

Iedarbība: - novērš matu izkrišanu - stiprina matus un veicina to augšanu - novērš sirmu matu veidšanos - mazina galvas ādas iekaisumu, apsārtumu, lobīšanos un jūtīgumu - dod vēsuma efektu, mazina galvassāpes un kairinājumu Piemērots visiem matu tipiem.

Sastāvs: Bringaraj (eclipta alba) lapu pulveris. 

Lietošana:  Pirms lietošanas ieteicams matus izmazgāt un izžāvēt. Uzvelciet vienreiz lietojamos cimdus. Paciņas saturu pārnest traukā un pievienot  siltu ūdeni, rūpīgi samaisiet līdz viendabīga maisījuma iegūšanai ( kečupa konsistense). Sadaliet matus nelielās šķipsnās un uzklājiet sastāvu uz uz galvas ādu un matiem visā to garumā, sākot no pakauša daļas. Iedarbības laiks: 20-30 min. Pēc tam matus rūpīgi izmazgāt, līdz ūdens kļūst caurspīdīgs.