"Bee Bite" pastilas UPENE

8,89 €
Упаковка: 
15 gab
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Bišu maize ir dabas veidots produkts ar pasaulē lielāko bioloģiski aktīvo vielu daudzumu un daudzveidību. Tā satur ap 240 bioloģiski aktīvās vielas, kas nepieciešamas pilnvērtīgai cilvēka organisma darbībai.

Bišu maize satur visas 28 aminoskābes, tai skaitā 9 neaizvietojamās. Tās sastāvā ir vitamīni A, B1, B2, B3, B6, C, PP, E, D, K, H. Tā kā šie ir dabas radītie vitamīni, organisms tos spēj pilnībā izmantot. Bišu maizē ir dzelzs, magnijs, kalcijs, kālijs kā arī daudzas citas minerālvielas.

Bišu maizē ir sastopamas daudzreiz vairāk olbaltumvielu nekā, piemēram, gaļā, zivīs, pienā, tikai salīdzinot ar gaļu, organisms netiek piesārņots ar atkritumvielām, indēm, toksīniem. Bišu maize lielā daudzumā satur nepiesātinātās taukskābes omega-3 un omega-6, kuras ir ļoti nepieciešamas normālai cilvēka nervu šūnu darbībai.

Lietošana: 

  • Bišu maizi jāizkošļā atsevišķi no ēdienreizēm, dienas pirmajā pusē, neuzdzerot ūdeni. Pieaugušam cilvēkam profilaksei ieteicams izkošļāt 1 - 2 pastilas dienā. Bērniem (1 - 3 gadi) 1 - 1/2 pastilu dienā
  • Uzglabāt tumšā, vēsā, sausā vietā (vienmērīgā temperatūrā no 0° C līdz +20° C)
  • Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.
  • Neizmantot kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.