Pukka BIO Tēju Kolekcija Day to Night - no rīta līdz vakaram

4,98 €
Упаковка: 
20 paciņas
Штрих-код: 
5060519143747
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Iemalkojiet neticamus bioloģiskus spozmes mirkļus visas dienas garumā. Mostieties ar žeņšeņu, ļaujieties rīta plūsmai ar kurkumu, atgūstiet dzīvīgumu ar kardamonu un atdzesējieties ar graudzētiem cigoriņiem. Dienas noslēgumā mīksta spilvena svētlaimes tase nakts ziedu gultā. Katrs malks ir saules un zvaigžņu svētība augiem. Šī ir tava ideālā diena līdz pat naktij. Sastāvā: 

Ingvera zaļā matcha tēja sencha Korejas zaļās tēja* (50%), citronzāle*, ingvera sakne*, saldā lakrica*, savvsaļas citrontulpju lapas*, dabisks citronzāles aromāts*, matcha tējas pulveris* (2%), sarkanā ingvera sakne* (2%). 

Zelta kurkuma tēja: kurkuma sakne* (40%), zaļā tēja* (20%), lakricas sakne*, kardamona pāksts*, citrona ēteriskā eļļa* (6%), citrons* (6%), citronu verbenas lapa*. 

Uzmundrinošā Revitalise tēja: Ceilonas kanēļa miza* (20%), apelsīna miziņa*, plūškoks*, kardamona pāksts* (10%), ingvera sakne* (7%), saldā kanēļa miza* (6%), krūzmētras lapas*, krustnagliņas*, melnie pipari*. 

Tēja gremošanas uzlabošanai: kaletēta cigoriņa sakne* (24%), anīss*, saldā fenheļa sēklas* (20%), lakricas sakne*, kardamona pāksts* (8%), apelsīna miziņa*, ingvera sakne*. 

Naktsmiera tēja: auzu skaru galotnes* (30%), lakricas sakne*, kumelīšu ziedi*, lavandas ziedi* (14%), baldriāņa sakne*, indiešu bazilika lapas*. * – no bioloģiski sertificētas lauksaimniecības.

Augsnes asociācijas sertifikāts – Soil  Association Certification.

Dabisks, ar rūpību radīts - šis jaukais dizains ir uzdrukāts ar dārzeņu tinti uz kartona no atjaunojamiem avotiem un ir pārstrādājams; saitīte pie katra tējas maisa ir bioloģiska; iepakojumi netiek skavoti, tie ir kompostēšanai draudzīgi. Nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, tāpēc šī neticami garšīgā tēja ir laba jums un planētai.

 

Сопутствующие продукты