Šķidrās ziepes rokām ar alveju un tējas koka ēterisko eļļu, UZPILDE

12,28 €
Упаковка: 
kg
Штрих-код: 
708002900792
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Dabiskās hipoalergenās šķidrās ziepes rokām ar alveju vera un tējas koka ēterisko eļļu. Neaizvietojams līdzeklis alerģiskiem cilvēkiem un cilvēkiem ar sausu, sakairinātu ādu. Maigi attīra un mīkstina ādu, ilgi saglabājot svaiguma un tīruma sajūtu. Regulē ādas pH balansu. Nesatur nātrija lauret sulfātu (Sodium Laureth Ether Sulfate - SLES), parabēnus, sintētiskas smaržvielas, krāsvielas, konservantus un spirtus. Piemērota vegāniem.

Esi moderns, esi zaļš - paņem savu trauciņu un nāc iesvērt sev nepieciešamo šķidro ziepju daudzumu. Beziepakojuma produkcija. Produkts nav piemērots sūtīšanai ar pakomātiem, pastu vai kurjeru.

Sastāvā ūdens no Lake District dabas parka, alveja, attīrošs aģents uz kokosa eļļas pamata, jūras sāls, Polisorbāts 20 - augu emulgators, tējas koks, Kokamīdpropilbetaīns - augu emulgators, pačulija, ēteriskās eļļas smaržai, ilang-ilang, dabīga krāsviela- vara hlorofils, linalols un limonēns no ēteriskajām eļļām.

Sastāvdaļas INCI: Aqua, Ammonium laureth sulfate, Maris sal, Aloe barbadensis leaf juice, Polysorbate 20, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cananga odorata flower oil, Pogostemon cablin oil, Cocamidopropyl betaine, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, CI 75810, Limonene

Сопутствующие продукты