Zelta kordiceps

17,00 €
Упаковка: 
50ml
Штрих-код: 
4751028870088
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

 
 

 

 

Zelta kordicepss ir uztura bagātinatājs, kas neaizstāj pilnīgu un sabalnsētu uzturu. Profesors Nikolajs Nikolajevs, medicīnas zinātņu doktors; Latvijas Holistiskās medicīnas un naturopātijas asociācijas dibinātājs un pastāvīgais prezidents, kā arī viņam ir daudzi citi ieguldījumi. Profesora N.Nikolajeva receptūra, balstoties uz senām Tibetas un Ķīnas tradīcijām. Augstvertīgs produkts, ražots saskaņā ar GMP kvalitātes prasību standartiem. Šis kordicepsa sēnes ekstrakts izgatavots no pašas sēnes ķermeņa, kas to radikāli atšķir no preparātiem, kuri izgatavoti no sēnes micēlija. 

Sastāvs: Ķīnas kordicepa sēņu ekstrakts, konservants-nātrija benzoāts. 

Optimālās devas un lietošanas kurss

Pieaugušajiem: lietot iekšķīgi 5–10 (līdz 30) pilienus divas reizes dienā, no rīta (plkst. 7–9) un vakarā (plkst. 17–19), 10–15 minūtes pirms ēšanas. 

Preparāta diennakts devas ir atkarīgas (pieaugušajiem) no svara: ja ķermeņa svars ir līdz 70 kg, jālieto 5–10 pilieni, virs 70 kg – 15–20 pilieni. Cilvēkiem ar normālu komplekciju profilaktiskā nolūkā katru dienu jālieto 3–5 pilieni tukšā dūšā.

Lietošanas kurss: 20–30 dienas.

Brīdinājums: Nav paredzēts personām līdz 18 gadu vecumam, sievietēm grūtniecības laikā un zīdināšanas periodā. Personām, kas lieto imūnsupresantus, pirms lietošanas konsultēties ar ārstu. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Izlietot līdz derīguma termiņam, kas norādīts uz iepakojuma. Glabāt bērniem nepieejamā vietā! Uzglabāt istabas temperatūrā.