Sodasan tabletes trauku mazgājamai mašīnai XL

15,80 €
Упаковка: 
55 tab.
Штрих-код: 
4019886024556
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Dziļi attīrošs sastāvs mirdzoši spožiem traukiem. Bezkompromisu tīrība, dabiskas izcelsmes attīrošās vielas, nesatur sintētiskas krāsvielas, smaržvielas un konservantus, nesatur naftas produktus un ĢMO, CO2 neitrāls un nesatur mikroplasmasas daļiņas.

Inovatīva formula un saudzīgi izraudzītas augu izcelsmes sastāvdaļas attīra traukus no spēcīgiem netīrumiem un aizsargā no kaļķa nogulšņu veidošanās. Piemērots vegāniem, Nature Care Product.

Lietošana: Vienu tableti no Sodasan tablešu trauku mazgājamai mašīnai iepakojuma iztin no folijas, ieliec trauku mazgājamā mašīnā mazgāšanas līdzeklim paredzētajā nodalījum. Nelietot kristāla, ar rokām apgleznotu porcelāna un sudraba traukiem.

Sastāvdaļas: 15-30% soda, silikāts, 5-15% nātrija perkarbonāts,  < 5% nejonu virsmaktīvas vielas, ūdens, saulespuķu eļļa, aromāts, citrāls.

Iedarbīgas Sodasan tabletes trauku mazgājamai mašīnai ar silikātiemun skābekļa balinātāju taukaino traipu likvidēšanai. Sodasan tabletes trauku mazgājamai mašīnai bez enzīmiem, ĢMO, fosfātiem, hlora, smaržas un sintētiskajām piedevām. CO2 neitrālas. Ecocert un Ecogarantie sertificēts.

Ļoti efektīvās Sodasan tabletes trauku mazgājamai mašīnai piemērotas visām tradicionālajām trauku mazgāšanas mašīnām. Sodasan tablešu trauku mazgājamai mašīnai sastāvā esošie silikāti mīkstina ūdeni un šķīdina taukainos traipus no traukiem, tādejādi aizstājot parastajos līdzekļos izmantotos fosfātus un enzīmus. Savukārt skābekļa balinātājs, kas parastajos līdzekļos aizstāj tur izmantoto hloru likvidē iekrāsotos traipus no traukiem. Sodasan tabletes trauku mazgājamai mašīnai tiks galā ar visu veidu ēdiena paliekām, sākot no piekaltušas rīta putras un piedegušām pusdienām uz pannas, beidzot ar vakariņās ēsto garneļu salātu nepatīkamās smakas. Tabletes trauku mazgājamai mašīnai bez enzīmiem, ĢMO, fosfātiem, hlora, smaržas un sintētiskajām piedevām. Tabletes ir CO2 neitrālas – 100% pielāgots cīņai pret globālo sasilšanu. 

Daudzi no mums dzīvotu zaļāk, ja nebūtu jāatsakās no pierastajām ērtībām. Un tagad tāda iespēja ir. Pirms 30 gadiem vācu kompānija Sodasan bija pirmā Eiropā, kas pircējiem piedāvāja ekoloģiskus un videi draudzīgus mazgāšanas līdzekļus. Sodasan izstrādātās formulas izrādījās tik labas, ka šodien pēc tām savu produkciju gatavo arī vairāki citi šādu preču ražotāji. Sodasan mazgāšanas līdzekļos nav fosfātu, sintētisku smaržvielu un konservantu, ģenētiski modificētu vielu un hlora. Šo līdzekļu galvenā sastāvdaļa ir maigas ziepes no ekoloģiski audzētu augu eļļām, ko apliecina Ecocert un Ecogarantie kontrole. Tāpēc, nonākot dabā, Sodasan līdzekļi bioloģiski sadalās daudz ātrāk par citiem. Un arī par veselību sirds mierīga. Turklāt Sadasan mazgāšanas līdzekļos nav nekā lieka, lai nenoslogotu notekūdeņus bez vajadzības. Uzrīko ģenerāltīrīšanu savās mājās, jo Sodasan neķīmijas klāstā ir viss nepieciešamais Tavu trauku spodrībai

Sodasan. Draudzīgs videi, Tavai veselībai un naudas makam.