Sukrin šokolādes kūkas maisījums
Tagad ir viegli pagatavot savu veselīgu šokolādes kūku! Šis kūkas maisījums satur Sukrin cukura vietā un mēs nomainījām miltus daļēji uz mandeļu miltiem FiberFine. Rezultāts ir garšīga zema ogļhidrātu satura un ar zemu glikēmisko indeksu torte. Par 40% mazāk kaloriju, par 75% mazāk ogļhidrātu un par 10% vairāk šķiedrvielu, 2 x vairāk olbaltumvielu. Bez pievienotā cukura.
- Par 40% mazāk kaloriju
- Par 75% mazāk ogļhidrātu
- Par 10% šķiedrvielu vairāk nekā pilngraudu maizē
- Divreiz vairāk olbaltumvielu
- Bez pievienotā cukura
Pagatavošana: Sastāvdaļas cepšanai- šokolādes kūkas maisījums, olas (3 gab), eļļa (100 ml), ūdens. Kūkas maisījumu izbērt bļodā, pievienojiet 300 ml ūdens, 3 olas un 100 ml neitrālu eļļu (rapšu vai kokosriekstu), labi samaisiet. Tad ielejiet iegūto masu formā ap 24 cm. Cepiet 25 – 30 minūtes 175 °C. Viens kūkas maisījums ir 850 g gatava produkta.
Sastāvs: kviešu milti, sukrin (eritritols), mandeļu milti daļēji attaukoti, 7% kakao, modificēta kartupeļu ciete, FiberFin (dabīgā rezistenta kukurūzas ciete), šķiedra (cigoriņu, kartupeļu), irdinātājs (pārtikas soda), kviešu milti (E450, E500), kviešu lipeklis, sāls, emulgators E471 (mono- un diglicerīdi) E330, aromāts, skābuma regulētājs (citronskābe), stabilizētājs E415, E955 saldinātājs, (ksantāna sveķi), sukraloze.
Uzturvērtība 100g produkta:
- Enerģētiskā vērtība: 239 kcal/ 1000 kJ
- Tauki: 14.9 g
- t.s. piesātinātās taukskābes: 1.5 g
- Ogļhidrāti: 22.1 g
- t.s. piesātinātie ogļhidrāti: 0 g
- t.s. polioli: 9.9 g (eritritols*)
- Šķiedrvielas: 10 g
- Olbaltumvielas: 9 g
- Sāls: 0.8 g
* Nepalielina cukura līmeni asinīs, netiek metabolizēts organismā UZMANĪBU: ja vienā devā izmantojat vairāk kā 30 gramus eritritola, tas var iedarboties kā caureju veicinošs līdzeklis.
Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).