Sukrin universāls maisījums cepšanai

7,40 €
Iepakojums: 
340g
Svītrkods: 
7090017541521
Ražotājs

Bakemix atvieglo gardu kūku un desertu cepšanu bez glutēna un cukura. Pievienojiet maisījumam savas mīļākās piedevas un ļaujieties savai iztēlei uzburt ko garšīgu; Šokolādes torte, kūka, kekss, smalkmaizītes, cepumi, vafeles, pankūkas – pagatavojamo gardumu saraksts ir bezgalīgs!

  • Bez glutēna
  • Bez cukura
  • Universāls izmantojums
  • Viegla pagatavošana

Pagatavošana: Sastāvdaļas cepšanai- universāls maisījums, olas (4 gab), eļļa (100 ml), ūdens. Uzkarsējiet krāsni līdz 175º C, sakuliet 4 olas, pievienojiet 150 ml ūdens un 100 ml eļļas bļodā. Pievienojiet kūkas maisījumu un maisiet līdz kamēr mīkla ir viendabīga. Tad ielejiet iegūto masu ietaukotā keksa vai kādā citā formā ap 24 cm. Lielāku pīrāgu jācep apmēram 35 minūtes. Keksi jācep apmēram 20 minūtes. Masa dod apmēram 760 g (12 porcijas) gatavās kūkas.

Sastāvs: sukrin (eritritols) un ksilīts, kukurūzas ciete, zirņu olbaltumviela, FiberFin (dabīgā rezistenta kukurūzas ciete), sezama milti, šķiedrviela (cigoriņi, zirņu šķiedra, psilliums), kartupeļu ciete, irdinātājs (bikarbonāts, dinātrija fosfāts), sāls, stabilizators (karagināns), emulgators (mono- un diglicerīdi), aromatizētājs, skābuma regulators (citronskābe).

Uzturvērtība 100g produkta:

  • Enerģētiskā vērtība: 249 kcal/ 1042 kJ
  • Tauki: 15.7 g
  •     piesātinātās taukskābs 2.1g
  • Ogļhidrāti: 26.3 g
  •     t.s. cukuri: 0.4 g
  •     t.s. polioli: 16.7 g (eritritols*)
  • Šķiedrvielas: 7.3 g
  • Olbaltumvielas: 9.9 g
  • Sāls: 1.3 g

* Nepalielina cukura līmeni asinīs, netiek metabolizēts organismā UZMANĪBU: ja vienā devā izmantojat vairāk kā 30 gramus eritritola, tas var iedarboties kā caureju veicinošs līdzeklis.

Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).