Magnija eļļa

9,00 €
Iepakojums: 
250ml
Svītrkods: 
4751037180239
Ražotājs

Magnija eļļa ķermenim ir magnija hlorīda koncentrāts, kas nodrošina minerālvielu balansu ķermenī un veicina šūnu atjaunošanos. Šī eļļa rada enerģijas pieplūdumu, atbrīvo no spazmām un muskuļu sāpēm, mazina nemieru, nervu spriedzi un stiprina organisma imunitāti. Tās īpašā vērtība ir augstais magnija saturs, kas ir būtisks faktors minerālu līdzsvara saglabāšanai organismā, pareizas nervu sistēmas funkcionēšanai un veselīga ādas stāvokļa nodrošināšanai.
Magnijs ir minerāls, kam ir svarīga nozīme daudzos cilvēka ķermeņa bioloģiskajos procesos. Fosfāta un magnija jonu mijiedarbība padara šo minerālu par būtisku faktoru visu dzīvo organismu šūnu darbībai. Magnijs ietekmē vairāk nekā 300 bioķīmisku reakciju, kas veicina veselīgu vielmaiņas un imūnsistēmas darbību. Turklāt, magnijs ir nozīmīgs veselīgai kaulu attīstībai, un tā trūkums ir saistīts ar osteoporozi, paaugstinātu asinsspiedienu un sirds,  asinsvadu slimībām.

ĀDAS TIPS
Piemērots visiem ādas tipiem.

LIETOŠANA
Izsmidzināt uz tīras ķermeņa ādas, iemasēt. Eļļu var pievienot arī vannai. Labākai iedarbībai ieteicams eļļu lietot katru dienu, vismaz trīs mēnešus pēc kārtas. Izvairīties no eļļas iekļūšanas acīs, uz gļotādas vai citām jutīgām ķermeņa zonām. Ja āda kļūst apsārtusi vai rodas kairinājums, noskalot to ar vēsu ūdeni.

SASTĀVDAĻAS
Ūdens, magnija hlorīds.

INCI: Aqua, Magnesium chloride.