Agar Agar BIO
Augu valsts alternatīva želatīnam.
Vegāns. Nesatur glutēnu.
Lietošana: 3,5g (~tējkarote ar kaudzi) Agar Agar atbilst 6 želatīna loksnēm un sarecina 500 ml šķidruma. Agar Agar iemaisa aukstā šķidrumā, uzkarsē līdz vārīšanai un karsē 2 min. uz lēnas uguns, viegli maisot. Aukstai masai: 3,5g Agar Agar sajauc ar 100ml auksta šķidruma, uzvāra un 1 min. uz lēnas uguns silda. Ļauj atdzist. Tad iemaisa aukstas sastāvdaļas. Atstāt ledusskapī uz 3 stundām.
Ražots: Vācijā. Uzglabāšana: Uzglabāt sausā vietā, sargāt no karstuma un tiešiem saules stariem.
Sastāvdaļas: recinātājs Agar Agar*. *Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 720kJ / 172kcal; tauki: 0g, no kuriem piesātinātās taukskābes: 0g; ogļhidrāti: <0,5g no kuriem cukuri: <0,5g; šķiedrvielas: 86g; olbaltumvielas: <0,5g; sāls: 3,1g.