Šokolādes krēms ar medu un lazdu riekstiem
Medus jau izsenis zināms kā ļoti veselīgs un gards saldums. Savienojumā ar šokolādi un lazdu riekstiem, tas kļūst par īpaši gardu našķi kā lieliem, tā maziem. Maiga konsistence, ērts iepakojums ikdienas lietošanai. Veselīgs deserts, tūlītējai saldumkāres remdināšanai. Teicama desertu sastāvdaļa veselīgu kārumu piekritējiem. Pildījums smalkmaizītēs, kēksos un mafinos.
NESATUR:
- Mākslīgās krāsvielas
- Konservantus
- Palmu eļļu
- GMO
- Glutēnu
Sastāvdaļas: Piena šokolāde (cukurs, piens, beļģu šokolāde 14% (kakao masa, kakao sviests, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, emulgators: sojas lecitīns, vaniļa)), medus 23%, lazdu rieksti 9%, lazdu riekstu eļļa, rozmarīna ekstrakts.
Produktu uzglabāt temperatūrā no 0ºC līdz +25 ºC. Pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā, uzglabājot temperatūrā no 0ºC līdz 10 ºC. Iespējama medus kristalizācija.