BIO Tēja Supreme Green Matcha

4,55 €
Упаковка: 
20 paciņas
Штрих-код: 
5060229012005
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Vitāla bioloģiskās pilnlapu zaļās tējas un labākās mačas rosība

Pat supervaroņiem ir nepieciešams atbalsts.

Dažreiz mūsu spēki var izsīkt. Laipni lūdzam izbaudīt tīra smaragda mačas pulveri - mūsu burvju supersastāvdaļu, sajauktu ar trim godīgas tirdzniecības pilnlapu zaļām tējām: Ķīnas Sencha, Indijas Oothu un vjetnamiešu Suoi Gang. Shazam – spēks atjaunots! Laipni lūdzam jaunajā burvju pasaulē. Tēju meistars Sebastians Pole.

Labas ziņas - par iespēju papildināt savu maģisko spēku

100% bioloģiski audzētas un ētiskas izcelsmes sastāvdaļas: Sencha zaļā tēja (34%), Oothu zaļā tēja (32%), Suoi Gang zaļā tēja (32%), mačas pulveris (Jejo do Garucha) (2%). Zaļā tēja: pārdota 98% saskaņā ar godīgas tirdzniecības standartiem (Fairtrade Stadards). Bioloģiskas produkcijas Augsnes asociācijas sertifikāts – Soil Association Certification.

Dabisks, ar rūpību radīts - šis jaukais dizains ir uzdrukāts ar dārzeņu tinti uz kartona no atjaunojamiem avotiem un ir pārstrādājams; saitīte pie katra tējas maisa ir organiska; iepakojumi netiek skavoti, tie ir kompostēšanai draudzīgi. Nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, tāpēc šī neticami garšīgā tēja ir laba jums un planētai. Lietošana: aplejiet tēju ar verdošu ūdeni un ļaujiet tai ievilkties vismaz 5 minūtes. Iepakojumā: 20 tējas maisiņi, atsevišķi iepakoti, lai maksimāli saglabātu produkta svaigumu. Masa neto: 30g. (1pac.-1,5g.).

Сопутствующие продукты