Benecos Happy Nails

02 marts, 2018

Benecos Happy Nails

Šodien blogā pastāstīšu par pirmajām dabiskajām nagu lakām un nagu lakas noņēmēju, kas ir manā rīcībā. Un tās ir lauzušas manus stereotipus par dabiskām nagu lakām. 

Manā rīcībā ir trīs toņi - Desire, Blue sky un Vintage red, Benecos nagu lakas top coat Crystal, jebšu caurspīdīgā laku virskārta un, lai būtu pilns komplekts - arī Benecos nagu lakas noņēmējs ar apelsīna un citrona miziņu eļļu.

Bet iesākumā - mazliet par lakām un skaistajiem toņiem.

Nagu lakas ir ar 90% dabisku sastāvdaļu un lakas nesatur formaldehīdu, kamparu, kolofoniju, ftalātus, toluolu, silikonus, halogēnsavienojumus, parabēnus, precīzāk - tās vielas, kas nagu lakās nav tās pašas labākās. Jautāsiet, kā tāda laka klājās un turas? Ļoti labi.
Lakas konsistence ir ārkārtīgi patīkama - tā ir bieza, krēmīga un pilnīgai sedzamībai (toņiem Desire un Blue Sky) pietiek ar vienu kārtu. Tonis Vintage Red ir puscaurspīdīgs un jāklāj 2-3 kārtās, vai jāizmanto balta bāze, kas piedod labāku toni. Lakas žūst ārkārtīgi ātri - man šķiet, ka pat ātrāk kā tradicionālās lakas un noturība ir pieklājīga. Lakas varbūt nav pašas noturīgākās, bet jāatzīst, ka es arī nemāku nēsāt nagu lakas - man tās diezgan ātri sāk lobīties. Bet pat ņemot vērā šo faktu - lakas saglabājās smukas 3 dienas un tad jau pamazām es tās pieveicu.
Savukārt nagu laku virskārta piedod lakām skaistu mirdzumu un saglabā ilgāk krāsu košumu. Bet to var lietot arī vienu pašu, ja nepatīk krāsainas lakas, bet gribas dabiskajiem nagiem piešķirt smuku spīdumu.

Šeit arī toņi:
 

Bet lai arī nagu laku noņemšana būtu maksimāli saudzējoša - komplektā pasūtīju arī Benecos nagu lakas noņēmēju ar apelsīna un citrona miziņu eļļu.

Līdzeklis nagu lakas noņemšanai ir bez acetona, tāpat tas nesatur sintētiskas krāsvielas, mākslīgās eļļas un parabēnus. Produkts ir un BDIH sertificēts un vegāns.
Dabiskais nagu lakas noņēmējs labi tiek galā ar savu darbiņu. Tiesa gan nagu lakas noņemšana ir mazliet lēnāka, bet toties nekaitīga organismam. Visvieglāk laku noņemt ir tad, ja nagu lakas noņēmējam ļauj mazliet iedarboties - paturot vates plāksnīti uz naga un tad jau viss kā parasti. Ņemot vērā, ka tas ir dabisks produkts un vēl sertificēts, es teikšu, ka šis ir izcils nagu lakas noņēmējs. Kur es biju ātrāk.
 

AutorsHealth & Beauty blog manapasakupasaule.blogspot.com

 

SekoEko - Dabas produktu veikals