Klar BIO atkaļķotājs

3,77 €
Упаковка: 
280 g
Штрих-код: 
4019555100253
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Viegli un ātri atbrīvos Jūsu sadzīves tehniku un virsmas no noturīga kaļķakmens un kaļķakmens nogulsnēm. Dabiskie citronskābes kristāli tīra spēcīgi un pilnīgi bioloģiski sadalās.

ECO Loģisks! JUTĪGI Skaidrs!

Mūsu rūpes par Jūsu veselību un mūsu apkārtējo vidi!

Uzticieties patiesi ekoloģiski augstākai kvalitātei, kuru nodrošina veiktā ECOGARANTIJA neatkarīgā Beļģijas CERTISYS testēšanas institūtā. Produkta sastāvdaļas ir augu un minerālu izcelsmes, ļoti ātri bioloģiski sadalošās. Netiek izmantoti gēnu tehnoloģijas produkti! KLAR izmanto tikai un vienīgi sastāvdaļas no tīras vides.

Sastāvdaļas: 100 % citronskābe

INCI: 100 % citronskābe

Lietošanas pamācība: Sadzīves tehnikas, ūdens sildītāju, veļas un trauku mazgājamo mašīnu, furnitūru atkaļķošanai. Noņem kaļķakmeni, kaļķakmens nogulsnes un urīna traipus izlietnēs, vannās u.c.

Dozēšana: Dozēšana saskaņā ar lietošanas ieteikumu (skat. zemāk) uz iepakojuma, stipras apkaļķošanās gadījumā procesu atkārtojiet. Iepakojumu pēc lietošanas aizveriet, uzglabājiet sausā vietā. Nelietot uz marmora, terrazzo, emaljas un anodētām virsmām.

Trauku mazgājamām mašīnām: Izvēlieties režīmu "stipri netīri" 60 ° C, lietojiet 100 - 140 g (5-7 ēdamkarotes) KLAR BIO atkaļķotāja. Ļaujiet programmai (bez traukiem) pilnībā iziet.

Tējas, Kafijas, Espreso aparātiem/automātiem: 20 - 40 g (1-2 ēdamkarotes) KLAR BIO atkaļķotāja izšķīdiniet 1 litrā ūdens un ielej ūdens tvertnē. Ieslēdziet aparātu/automātu un ļaujiet iziet 1 tasītei. Pēc tam ļaujiet iziet atlikušajam apjomam un 2 reizes izskalojiet ar tīru ūdeni. Ievērojiet ražotāja lietošanas norādījumus.

Vārāmajiem un karstā ūdens aparātiem: Piemērots ūdens vārāmajiem aparātiem, elektriskajām tējkannām, boileriem, olu vārāmajiem aparātiem, elektriskajām spirālēm, u.c. 20 - 40 g (1-2 ēdamkarotes) KLAR BIO atkaļķotāja izšķīdiniet 1 litrā ūdens. Šķīdumu iepildiet virs kaļķakmens līmeņa un izkarsējiet aparātu. Ļaujiet īslaicīgi iedarboties, pēc tam rūpīgi izskalojiet. Elektrisko spirāli iegremdējiet šķīdumā, izkarsējiet un noskalojiet.

Kafijas un tējkannām, katliem, pannām u.c.: Kafijas kannā, tējkannā, katlā, pannā u.c. karstā ūdenī izšķīdiniet 10 - 20 g (1/2-1 ēdamkarotes) KLAR BIO atkaļķotāja. Ļaujiet īslaicīgi iedarboties, kārtīgi izskalojiet.

Veļas mazgājamām mašīnām: Atkaļķojiet bez veļas. Ieberiet 100 - 140 g (5-7 ēdamkarotes) KLAR BIO atkaļķotāja veļas mašīnas dozatorā vai trumulī. Izvēlieties režīmu 95 ° C, bez priekšmazgāšanas un ļaujiet programmai pilnībā iziet.

Dušas uzgaļiem, jaucējkrāniem, aeratoriem: 20 - 60 g (1-3 ēdamkarotes) KLAR BIO atkaļķotāja izšķīdiniet 1 litrā ūdens. Iegremdējiet tīrāmo uzgali pilnībā šķīdumā. Ļaujiet ilgāku laiku iedarboties. Notīriet aizkaļķojumu ar tīrāmo lupatiņu. Kārtīgi noskalojiet.

Īpašas pazīmes: Dabiskie, efektīvie citronskābes kristāli tīra spēcīgi un ir pilnīgi ekoloģiski un bioloģiski. Viegli un vienkārši noņem pat visnoturīgākās kaļķakmens nogulsnes.