Pašiedeguma losjons ar organisko makadāmijas riekstu eļļu un saulespuķu eļļu

14,59 €
Упаковка: 
150ml
Штрих-код: 
4021457635306
Производитель

Piemērots ķermenim.

Šis 100% dabīgais losjons ir ar patīkamu aromātu, īsā laikā dod ādai vienmērīgu un dabiski skaistu toni. Viegli uzklāt. Tieši tāpēc tas ir kļuvis par vienu no populārākajiem šī organiskās kosmētikas zīmola produktiem daudzās pasaules valstīs un pastāvīgi atrodas bestselleru sarakstos, kā arī ir ieguvis daudz un dažādas balvas par inovāciju, efektivitāti un kvalitāti.

 To dzirdot, visbiežāk uzdotais jautājums ir: „Kā tas ir iespējams?”

 LAVERA Self Tanning Lotion (pašiedeguma losjonā) galvenās pašiedeguma sastāvdaļas ir DHA (Dihydroxyacetone) un eritruloze (erythrulose) – no augiem (palmas/rapša eļļa; kvieši) iegūti cukura paveidi. To darbības princips ir šāds: DHA un eritruloze saistās ar ādas ragveida virskārtā esošajām aminoskābēm un notiek nekaitīga reakcija, kuras rezultātā veidojas melanoīdi – dabiski brūni pigmenti, kas ir ļoti līdzīgi melanīnam – dabiskajam pigmentam, kas veidojas dziļākos ādas slāņos UV staru ietekmē, sauļojoties. Uz sintētiskas izcelsmes vielām izgatavoti pašiedeguma losjoni bieži rada nedabisku dzeltenīgu toni un nepatīkami ož pēc acetona, bet šim losjonam būs maigs un patīkams aromāts un dabiski skaists brūnums, jo sastāvdaļas ir pilnībā dabiskas un organiski sertificētas.

Lavera pašiedeguma formula ir unikāla, jo ražotājs ir izveidojis ļoti veiksmīgu aktīvo sastāvdaļu kombināciju, kura nav ne pārāk sarkana, ne arī dzeltena, turklāt bez pašiedeguma sastāvdaļām tā satur arī citas ļoti vērtīgas dabiskas sastāvdaļas, kas nodrošina losjona vieglu uzklāšanu, ādas mitrināšanu un kopšanu. Svarīgi, ka losjons satur tādus antioksidantus kā E vitamīnu, kas pasargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās, ko var pastiprināt pašiedeguma sastāvdaļa DHA.

Lietošana:

vienmērīgi uzklājiet losjonu uz tīras un sausas ādas. Mazāku losjona daudzumu klājiet uz elkoņiem, ceļgaliem, potītēm un pēdām, lai šajās vietās nepaliktu tumšāki pleķi. Izvairieties no kontakta ar acīm. Neaizmirstiet nomazgāt rokas pēc losjona lietošanas! Iedeguma efekts parādās ~ pēc 5 stundām. Toņa uzturēšanai, ieteicams losjonu lietot 1 vai 2 reizes nedēļā. Pirms apģērbšanās, pārliecinieties, ka losjons ir pilnībā iesūcies ādā (var atstāt traipus uz drēbēm). Lai iegūtu kvalitatīvu un vienmērīgu iedeguma efektu, ieteicams 1 reizi nedēļā veikt ādas pīlingu.

INCI:

Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Dihydroxyacetone, Alcohol* denat., Glycerin, Erythrulose, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Coumarin**, Eugenol**, Benzyl Benzoate**, Farnesol**, Benzyl Alcohol**​

*sastāvdaļas no sertificētas organiskās lauksaimniecības, ** dabīgas ēteriskās eļļas