Multivitamīni RAKYTNIČEK® ar smiltsērkšķi

11,43 €
Упаковка: 
280g
Штрих-код: 
8594006896306
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Uztura bagātinātājs. Nesatur lipekli, bez krāsvielām, konservantiem, saldinātājiem.

Sastāvs: glikozes sīrups, cukurs, dzeramais ūdens, želatīns, koncentrēts augļu (vīnogu, apelsīnu, ābolu, mandarīnu, greipfrūtu, marakujas, citronu un persiku biezeņa, mango, nektarīnu, banānu un agaves) maisījums, vitamīni: (L-askorbīnskābe (C vitamīns), DL-alfa-tokoferilacetāts (E vitamīns), kalcija D-pantotenāts (pantotēnskābe), piridoksīna hidrohlorīds (B6 vitamīns), riboflavīns (B2 vitamīns), tiamīna hidrohlorīds (B1 vitamīns), pteroilmonoglutamīnskābe (folskābe), D-biotīns (biotīns), ciānkobalamīns (B12 vitamīns)); kaltētu smiltsērkšķu (Hippophae rhamnoides) sula (3%); skābuma regulētājs, mitrumuzturētājs: sorbīts (iekļauts glikozes sīrups), pasifloras augļu aromatizētājs; glazūra (kokosriekstu eļļa, glazētājviela: karnauba vasks).

Lietošana: pa 5 želejkonfektēm RAKYTNIČEK® 3x dienā sakošļājot un norīt. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nav piemērots bērniem līdz 3 gadiem. Piemērots grūtniecēm un sievietēm zīdīšanas periodā, kā arī tiem, kas ievēro bezlipekļa diētu.

 

Uzglabāšana: Sausā, no tiešiem saules stariem slēptā vietā līdz +25°C. Krāsas izmaiņas neietekmē produkta kvalitāti. 

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Glabājiet bērniem nepieejamā vietā!