Brūnaļģes pulveris

3,63 €
Упаковка: 
100g
Штрих-код: 
4752113000953
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Aļģu vērtīgās īpašības cilvēki pazina jau pirms tūkstošiem gadu, bet brūnās aļģes tika uzskatītas par uzturvielām bagātākajām citu jūras augu vidū, tādēļ tika iekļautas ēdienkartē.

Brūnaļģes sastāvā ir 23 minerāli - kalcijs, dzelzs, kālijs, magnijs, mangāns, nātrijs, jods un citi. Jods uz sauszemes iegūstams ļoti reti, turpretim bagātīgi tas atrodams jūras produktos. Jodu saturošus produktus ieteicams iekļaut ēdienkartē pastāvīgi, jo šis mikroelements neuzkrājas organismā. Tā lietošana uzturā normalizē ķermeņa svaru, uzlabo gremošanas funkcijas un paātrina vielmaiņas procesus. Īpaši nepieciešams cilvēkiem ar vairogdziedzera problēmām.

Lietojot brūnaļģes pulveri, tiek novērsts būtiskāko minerālvielu trūkums organismā pie paaugstinātas fiziskas slodzes un uzlabojas vispārējā labsajūta. Iekļaujiet to uzturā kā veselīgu alternatīvu sāls vietā! 

Īpaši ieteicams veģetāriešiem, vegāniem, grūtniecēm un sportistiem. Lietojiet uzturā pie salātiem, kokteiļos vai kā piedevu pie jebkura ēdiena sāls vietā.  

100 g produkta satur:

Enerģētiskā vērtība: 752 kJ/ 181 kcal

Olbaltumvielas: 13.4 g

Ogļhidrāti: 12.0 g

- No tiem cukuri: < 0.1 g

Tauki: 1.5 g

- No tiem piesātinātās taukskābes: 0.4 g

Šķiedrvielas: 5.1 g

Nātrijs: 2770 mg

Sāls: 7 g

Izcelsmes valsts: Francija