Weleda smiltsērkšķu eļļa ar dozatoru

20,86 €
Упаковка: 
100ml
Штрих-код: 
4001638500784
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Īpašības un iedarbība: intensīvai ādas kopšanai; nomierina jutīgu un kairinātu ādu uzlabo dabiskos ādas vielmaiņas procesus; veicina dabīgās ādas aizsargkārtiņas veidošanos; satur daudz vitamīnu un nepiesātināto taukskābju; āda iegūst veselīgu izskatu, kļūst mīksta un vitāla; mazina spriedzi un nogurumu; tauku saturs 100%; nesatur sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, konservantus un izejvielas uz minerāleļļas bāzes.

Lietošana: WELEDA smiltsērkšķu eļļa piemērota ikdienas ķermeņa kopšanai, vislabāk pēc dušas vai vannas, kad eļļu uzklāj un iemasē vēl mitrā ādā. Lietojiet tādu eļļas daudzumu, ko āda labi uzsūc. Citi lietošanas veidi: Dušā: Vispirms mazgājas dušā kā parasti, nenoslaukās. Uz slapjas un siltas ādas uzklāj WELEDA smiltsērkšķu eļļu un iemasē. Pēc tam noskalojas, nelietojot ziepes vai dušas želeju un noslaukās mīkstā, siltā dvielī. Sasildošā vanna: Vienu ēdamkaroti WELEDA smiltsērkšķu eļļas ielej ūdens strūklā. Tādā veidā eļļa labi sadalās pa ūdens virsmu, pastiprinot ārstniecības augu iedarbību un labsajūtu radošo smaržu. Šādā vannā ieteicams pavadīt aptuveni 20 minūtes. Pēc procedūras ietinas lielā, mīkstā dvielī un vēl pusstundu atpūšas, ļaujot ķermenim un dvēselei baudīt veselīgu mieru. Īpašs norādījums: Pēc lietošanas no pudeles vītnes jānoslauka eļļas atlikums.

Sastāvs (pēc INCI): sezama eļļa (Sesamum Indicum) eļļa, smiltsērkšķu (Hippophae Rhamnoides) eļļa, dabīgu ēterisko eļļu maisījums, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citrol*.

* - dabīgu ēterisko eļļu sastāvdaļas

Сопутствующие продукты