Uztura bagātinātājs, vitamīns B15 Memory

16,01 €
Упаковка: 
60 kapsulas
Штрих-код: 
8594006896962
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Uztura bagātinātājs B15 MEMORY

Nesatur lipekli. 2 kapsulas B15 MEMORY satur 69,9 mg beta-glikānu (alus rauga sastāvā).
Raksturojums: B15 MEMORY ir produkts, kas satur sēnes un augus. Labvēlīgi ietekmē atmiņu, koncentrēšanos un smadzeņu darbību pie augstas psiholoģiskas slodzes (studenti, vadītāji, gados vecāki cilvēki). Kurkuma uztur nervu sistēmas funkcijas. Bakopa var veicināt koncentrēšanos un atmiņu, veicina mācīšanos un palīdz uzturēt labu kognitīvo funkciju. Zeltsaknei ir pozitīva ietekme uz nogurumu un galvassāpēm, ko izraisa stress, palīdz stimulēt uztveri un uzlabo prātu. Divdaivu ginks veicina labu nervu sistēmas līdzsvaru, garīgo līdzsvaru un palīdz saglabāt atmiņu, kas samazinās līdz ar vecumu.
Sastāvdaļas diennakts devā (2 kapsulās): ežu dižadatenes liofilizēts pulveris (Hericium erinaceus) 200mg; želatīna kapsulas apvalks; kurkumas pulveris (Curcuma longa) 140mg; bakopas ekstrakts (Bacopa monnieri) 100mg; zeltsaknes ekstrakts (Rhodiola rosea) 80mg; žāvēts alus raugs (Saccharomyces cerevisia) 40mg; divdaivu ginka ekstrakts (Ginkgo biloba) 40mg.
Ieteicamā deva: Pa 1 kapsulai 2 reizes dienā pēc ēšanas.  Kapsula jānorij vesela, uzdzerot ūdeni vai atverot kapsulu, saturu pieberot pie pārtikas vai ūdens. Kapsula jāizlieto tūlīt pēc izņemšanas no iepakojuma. Lietot pēc nepieciešamības un ilgtermiņā. Uzmanību: nav piemērots bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadiem, grūtniecēm un sievietēm, kas baro ar krūti. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīgu un sabalansētu uztura aizvietotāju.

Piemērots celiakijas slimniekiem. Nelietot, ja ir pastiprināta jutība pret jebkuru sastāvdaļu.

Uzmanību: Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu! Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Šīs košļājamās tabletes nav saldumi. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Neto masa: 60 kapsulas 23,8 g ± 5%