JĀSÖN SAULES AIZSARGKRĒMS BĒRNIEM AR SPF 45

15,95 €
Упаковка: 
113g
Штрих-код: 
078522083221
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Jāsön Saules aizsargkrēms bērniem ar SPF 45 ir speciāli izstrādāts bērnu jutīgajai ādai, lai novērstu saules apdegumu un nodrošinātu ilgstošu aizsardzību pret kaitīgo starojumu gan pludmalē, gan ūdenī. Mīkstinošais kumelīšu un remdējošais kliņģerīšu ekstrakts ādu mīkstina un aizsargā pret mitruma zudumu.

ASV dabīgā kosmētika Jāsön uzņemas rūpes par to, lai Jūs un Jūsu ģimene bez bažām varētu baudīt visus vasaras priekus saulē, gūstot tikai pozitīvas emocijas un skaistu iedegumu bez raizēm apdegt, izsausēt ādu un ciest no ultravioletā starojuma.
Jāsön līdzekļi top mūsdienīgā ražotnē saules pielietajā Kalifornijā, tāpēc kompānijai ir liela pieredze tieši saules aizsargkrēmu, losjonu un pēcsauļošanās līdzekļu ražošanā. Jāsön sauļošanās kosmētika ir hipoalerģiska, nesatur parabēnus, SLS, naftas produktus, ftalātus un mākslīgas krāsvielas, neaizsprosto poras. Ar modernu tehnoloģiju palīdzību rūpīgi tiek kontrolēta SPF filtru kvalitāte un iedarbība. Līdzekļiem ir pievienoti antioksidantiem bagāti augu ekstrakti, kas kavē ādas šūnu bojāšanos un novecošanu, bloķējot brīvo radikāļu ietekmi. Tāpat līdzekļi ir bagātināti ar ekstraktiem, kas remdē, mitrina un aizsargā ādu.

Kā lietot: Jāsön atgādina, ka aizsargkrēmi jāuzklāj uz ādas 15 minūtes pirms došanās saulē un atkārtoti jālieto vismaz reizi 2 stundās. Aizsargkrēms jālieto arī tad, ja laiks ir apmācies, jo 80% bīstamo UV staru zemi sasniedz arī mākoņainā laikā.

PADOMS. Pēc uzturēšanās saulē ādu vēlams bagātīgi mitrināt, lai tā nezaudētu elastību, nekļūtu sausa un nelobītos. Jāsön Mitrinoša želeja ar alveju un alantoīnu remdē nosauļoto ādu un palīdz  saglabāt optimālu mitruma līmeni.

Sastāvs: Homosalate 10.0%, Octocrylene 10.0%, Ethylhexyl Methoxycinnamate 7.5% Inactive Ingredients: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin , Cetyl Alcohol, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer , Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Calendula Officinalis Flower Extract *, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract *, Cetearyl Olivate , Polysorbate 60, Silica, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Olivate, Tocopheryl Acetate , Xanthan Gum, Alcohol *, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum).* no bioloģiski audzētiem augiem Nesatur parabēnus, SLS, naftas produktus, ftalātus un mākslīgas krāsvielas. Nav testēts uz dzīvniekiem