Khadi ājurvēdiskā eļļa matu kopšanai “AMLA”

13,38 €
Упаковка: 
100ml
Штрих-код: 
4260378040428
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Khadi ājurvēdiskā eļļa matu kopšanai “AMLA” ir kondicionējošs līdzeklis lietošanai pirms matu mazgāšanasSpēcina matu saknes,atjauno nedzīvus, nespodrus matus, uzlabo to elastību un spīdumu. Sertificēta dabīgā kosmētika.

Khadi ājurvēdiskās eļļas matu kopšanai:

  • palīdz atjaunot bojātus un nespodrus matus,
  • spēcina matu saknes – veicina augšanu un mazina matu izkrišanu,
  • atbalsta matu pigmentāciju – novērš priekšlaicīgu nosirmošanu,
  • nogludina matus un piešķir tiem veselīgu spīdumu,
  • rūpējas par galvas ādas veselīgumu, mazina blaugznas.

Indijas ērkšķoga jeb Amla, Bhringaraj un Brahmi spēcina matu saknes, tā mazinot matu izkrišanu. Omega taukskābēm bagātās saulespuķu, sezama, mandeļu un E vitamīna eļļas novērš matu lūšanu. 100% augu izcelsmes BDIH sertificēta dabīgā kosmētika. Nav testēta uz dzīvniekiem.

Kā lietot?

  • Iemasēt nelielu daudzumu eļļas galvas ādā un visā matu garumā pirms to mazgāšanas.
  • Ļaut iedarboties vismaz 30 minūtes vai atstāt matos pa nakti. Iedarbību var pastiprināt, aptinot galvai siltu dvieli.
  • Rūpīgi izmazgāt ar šampūnu. Viegli izmazgājas ar Khadi šampūniem.
  • Lietot 2 reizes nedēļā.

Padoms. Matu mazgāšanai izvēlieties kādu no Khadi šampūniem.

Sastāvs: Helianthus Annuus oil, Emblica Officinalis, Eclipta Alba, Bacopa monniera, Cyperus rotundus, Symplocos racemosa, Ocimum sanctum, Azadirachta indica, Sesamum indicum, Cinnamomum camphora, Lawsonia inermis, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Tocopherol. BDIH sertificēta dabīgā kosmētika. 100% augu izcelsmes. Nesatur mākslīgas krāsvielas, smaržvielas un konservantus. Nav testēta uz dzīvniekiem.

Apraksts: Tradicionāli Ājurvēdas kosmētikā izmantotie augi matu kopšanai un krāsošanai savu uzdevumu pilda tik nepārspējami labi, ka tos šim mērķim turpinām izmantot arī mūsdienās. Khadi matu kopšanas līdzekļi tiek ražoti Ājurvēdas dzimtenē Indijā, un to atbilstība augstajām vācu kvalitātes un BDIH dabīgās kosmētikas sertifikāta prasībām garantē maksimālu kosmētikas efektivitāti. Khadi klāstā ietilpst 100% augu izcelsmes pulverveida matu krāsas, ājurvēdiski šampūni, eļļas un augu pulveri matu kopšanai.

Vegāns: Jā