Smalcinātas linsēklas

No Latvijā audzētām linsēklām. Linsēklas ir bagātīgs Omega 3 taukskābju avots.
Linsēklas ieteicams lietot maltas, jo tad organisms uzņem to sastāvā esošās vērtīgās uzturvielas. Linsēklas var lietot kopā ar kefīru, paniņām, jogurtiem, dažādos augļu kokteiļos.
Linsēklu uzturvērtība 100 g: enerģētiskā vērtība 2334 kJ / 562 kcal
Tauki 42,6 g, tostarp piesātinātās taukskābes 3,8 g; mononepiesātinātās taukskābes 6,7 g, tostarp oleīnskābe (omega 9) 6,6 g; polinepiesātinātās taukskābes 32,1 g, tostarp: alfa –linolēnskābe (omega 3) 25,47 g, linolskābe (omega 6) 6,52 g.
Ogļhidrāti 25,1 g, tostarp cukuri 1,8 g, polioli 0 g, ciete 4,2 g.
Šķiedrvielas 4,0 g.
Olbaltumvielas 17,6 g.
Sāls 0 g.
Dzels (Fe) 7,5 mg (53,6%NRV)
Kalcijs (Ca) 327mg (40,6%NRV)
Magnijs (Mg) 513 mg (136,8%NRV)
Iepakojumā 10 gabali. Derīguma te