Dužas želeja - vannas putas bērniem

3,60 €
Упаковка: 
250ml
Штрих-код: 
4037067801567
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Mazgāties vienos priekos! Pārdomāta, kopjoša formula ar bio alvejas, kliņģerīšu un aveņu ekstraktiem, betaīnu un saudzīgām mazgājošām vielām – lieliski puto un maigi, tomēr rūpīgi attīra ādu, to nesausinot. Uzmundrinošs, no ēteriskajām eļļām veidots augļu aromāts. 

Maigā no augiem veidotā mazgājošā bāze un sastāvs ir veidots tā, lai dušas želeja - vannas putas būtu īpaši maigas un kopjošas bērnu ādai. Aveņu, kliņģerīšu un rozmarīna ekstrakti mitrina ādu. Dermataloģiski pārbaudīts.

Sastāvdaļas: Aqua (Water), Lauryl Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Calendula Officinals Flower Extract*, Arganine, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Chloride, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Citral**, Linalool**. * bioloģiski audzētas sastāvdaļas, ** - dabīgas ēteriskās eļļas.

NATRUE sertificēta dabīgā kosmētika. Nesatur silikonus, parafīnu un citas vielas uz minerāleļļu bāzes, mākslīgas smaržvielas, krāsvielas un konservantus. Piemērots vegāniem. Nesatur lipekli (glutēnu).

 

Сопутствующие продукты