Bio tēja kurkuma acitv- aktīvā kurkuma

4,55 €
Упаковка: 
36g (20pac)
Штрих-код: 
5060519140760
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Uzmundrinošs maisījums no labākās bioloģiskās kurkumas, ingvera un galangala saknes. Palaižam savvaļā. Dzīve nozīmē dzīvot. Katrs vibrējošais moments kļūst par tīru zeltu ar leģendārās kurkumas spīdumu. Izbaudiet ķermeņa pulsu ar ingvera siltumu, kamēr mūsu augu čempioni - kurkuma un galangals atbalsta katru tavu kustību.

Sveicini brīvu un savvaļas dzīvi bioloģiskā krāšņuma zeltā. Tēju meistars Sebastians Pole Brīnišķīga ideja - dinamiskai dzīvei. Iepakojumā: 20 tējas maisiņi atsevišķi iepakoti, lai maksimāli saglabātu produkta svaigumu. Nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, tāpēc šī neticami garšīgā tēja ir laba jums un planētai.

Dabiski bez kofeīna un ētiski iegūtas sastāvdaļas: kurkuma sakne (30%), ingvera sakne (26%), galangala sakne (14%), lakricas sakne, nātru lapas, selerijas sēklas, diždadža sakne, apelsīnu ēteriskās eļļas aromāts, triphala - trīs augļi (amla, bibhitaki, haritaki). 17% FairWild™ sertificētās sastāvdaļas (lakrica, nātre, haritaki, bibhitaki) pēc kaltēšanas. 47% godīgas tirdzniecības sastāvdaļas, kas ir SJO sertificētas saskaņā ar programmu „Fair for Life” - kurkuma, lakrica, nātres, haritaki, bibhitaki.

Lietošana: atdzīviniet šos neticamos augus, paturot svaigi uzvārītā ūdenī līdz 15 minūtēm.

Dabisks, ar rūpību radīts - Šis jaukais dizains ir uzdrukāts ar dārzeņu tinti uz kartona no atjaunojamiem avotiem un ir pārstrādājams; saitīte pie katra tējas maisa ir bioloģiska; iepakojumi netiek skavoti, tie ir kompostēšanai draudzīgi.

Сопутствующие продукты