Hemp Valley mitrinošs dienas krēms

11,52 €
Упаковка: 
50ml
Штрих-код: 
7290105026569
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Sastāvā kaņepju sēklu eļļa un hialuronskābe. Ecocert sertificētais dienas krēms ir veidots uz kaņepju sēklu eļļas bāzes, lai mitrinātu Jūsu ādu ar omega 6 un omega 3 taukskābēm perfektā proporcijā. Krēms ir bagātināts arī ar bioloģiski sertificētu šī sviestu, olīvu un hohobas eļļām, kas aizsargā un kopj ādu, bet sastāvā esošā hialuronskābe veido aizsargkārtiņu uz ādas, sniedzot optimālu mitrināšanu un aizsardzību no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.

  • Intensīvi mitrinās sejas ādu ar kaņepju eļļu, kas bagātīgi satur ādai vērtīgās omega taukskābes;
  • baro ādu ar olīvu un hohobas eļļām, kas aizsargā ādas dabīgo mitruma līmeni, radot jauneklīgu izskatu;
  • veido aizsargkārtiņu uz ādas virsmas, sniedzot optimālu mitrināšanu un aizsardzību no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes no hialuronskābes;
  • kopj ādu ar šī sviestu, kas baro, mitrina un atjauno ādu.

Galvenās sastāvdaļas: kaņepju sēklu, olīvu un hohobas eļļas, hialuronskābi un šī sviestu.

Līdzeklī neatradīsi: sintētiskus fillerus, alkoholu, silikonu, parabēnus, sintētiskas smaržvielas un krāsvielas.

Lietošana: uzklājiet uz attīrītas sejas ādas un maigi iemasējiet, līdz krēms iesūcas.

Sastāvdaļas INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Stearate SE, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Polyglyceryl-3 Beeswax ,Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cannabis Sativa Seed Oil*, Glycerin, Isoamyl Laurate, Squalane, Propanediol, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii Butter*, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Aqua, Parfum, Benzyl Alcohol, p-Anisic Acid, Benzoic Acid, Sodium Phytate, Beta Sitosterol, Linalool. Ecocert COSMOS ORGANIC sertificēta dabīgā kosmētika. 99,60% sastāvdaļu ir dabīgas izcelsmes. *76,04% iegūtas bioloģiskajā lauksaimniecībā.

Сопутствующие продукты