Lūpu balzams ar organisko olīveļļu, Virgin Olive Oil

4,01 €
Упаковка: 
5,7ml
Штрих-код: 
5060176676794
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Mitrina, atjauno, aizsargā, novērš sausas lūpas. Bagātināts Vidusjūras reģionā audzēta citrona miziņu un jojobas eļļu, šī sviestu, bišu vasks un vitamīnu E.

Organiska augstākās kvalitātes olīveļļa - bagātināta ar uzturvielām un spēcīgu antioksidantu polinepiesātināta - oleīna - taukskābēm. Mitrina, atjauno un aizsargā sausas lūpas. Lūpu balzamam ir saules aizsargfiltrs SPF 15, kas aizsargā lūpu ādu no kaitīgajiem UVA un UVB saules stariem.

Dr.Organic kosmētikas radīšanā tiek izmantotas tikai tādas organiski audzētas dabas izejvielas no visas pasaules, kuras izgājušas rūpīgu pārbaudi, atbilst visaugstākajām kvalitātes prasībām un ir ar zinātniski un medicīniski pierādītu efektivitāti un iedarbību. Dr.Organic produkti nesatur kaitīgas ķimikālijas, parabēnus, silikonu, minerāleļļu, SLS, ĢMO, sintētiskus konservantus, tie nav testēti uz dzīvniekiem un ir piemēroti veģetāriešiem.

Lietošana: uzsmērēt uz lūpām, tik bieži, cik nepieciešams.

Sastāvdaļas INCI Ricinus communis (Castor) seed oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Euphorbia cerifera (Candelilla) wax, Ethylhexyl methoxycinnamate, Cera alba (Beeswax), Caprylic/capric triglycerides, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Copernicia cerifera (Carnauba) wax, Butyl methoxydibenzoylmethane, Citrus limon (Lemon) peel oil, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed wax, Olea europaea (Olive) fruit oil, Tocopheryl acetate, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.