Pukka BIO latte - laiks naktij Night Time

7,93 €
8,81 €
Упаковка: 
75g
Штрих-код: 
5060519145444
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Sapņains maisījums ar auzām un ašvagandu (vitāniju).

“Saldi sapņi ir veidoti no šī. Samtains iesalam līdzīgo auzu un riekstiem līdzīgā karoba maisījums kopā ar nakts mieru dabīgi spēcinošiem augiem - lavandu un kumelītēm, ašvagandu un muskatriekstu. Šis dzēriens jūs maigi ieslidinās gultā” – Sebastian Pole.

Kā gatavot Pukka latte: uzsildiet 250ml sava iecienītā piena. Krūzītē sajauciet 2 tējkarotes (ar kaudzi) latte pulvera ar nelielu daudzumu piena, lai veidotos pastveida konsistence. Pielejiet pārējo pienu un labi samaisiet. Pēc vēlēšanās saldiniet ar bioloģisko medu.

Pukkas skaistums. Savieno jūs ar pasaules neticamākajiem bioloģisko augu produktiem. Gatavojot ar mīlestību un augu gudrību, šajā latte izmantoti visaugstākās kvalitātes augi cilvēku, augu un planētas labā. Fair for Life sertifikāts - zelta standarts ētikas jautājumos – iepakojums iegūts no atjaunojamiem avotiem.

Sastāvs: auzu graudu pulveris (43,5%)*, karoba mīkstums*, kokosriekstu piena pulveris*, ašvagandas (vitānijas) sakņu pulveris (3%)*, muskatriekstu pulveris (2%)*, kumelīšu ziedu pulveris (0,5%)*, lavandas ziedu ekstrakta pulveris (0,5%)*, kanēļa mizas holistiskais ekstrakts*◊.

*=bioloģisks,
◊-satur neorganisku pretsalipes vielu - silikona dioksīdu.

20% godīgas tirdzniecības sastāvdaļas, kas sertificētas saskaņā ar Fair for Life standartu - kokosriekstu piena pulveris.

Nesatur cukuru, pienu, soju, glutēnu, kofeīnu.

100g. produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 397kcal/1663kJ; tauki 13.00g, no tiem piesātinātās taukskābes 9.00g; ogļhidrāti 54.00g, no tiem cukurs** 92g; olbaltumvielas 8.00g; sāls 0.00g.

*5gr latte pulveris (pirms piena pievienošanas). **-satur dabiskos cukurus.

Glabāšanas nosacījumi: uzglabāt vēsā un sausā vietā līdz +30°C. Lai iegūtu labākos rezultātus, pēc atvēršanas izlietojiet 4 nedēļu laikā.