Cietais kondicionieris matiem - iepakojumā

9,86 €
Упаковка: 
1gb
Штрих-код: 
4751025537809
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Visiem matu tipiem. Nesatur konservantus, parabēnus, sulfātus, sintētiskās krāsvielas un aromatizētājus.

Cietais matu kondicionieris intensīvai matu barošanai. Rīcineļļa novērš matu izkrišanu un stiprina saknes, palīdz augšanai, atjauno bojāto matu struktūru, kā arī novērš matu trauslumu un blaugznas. Šī sviests lieliski mitrina, mīkstina un atjauno ādu un matus. Abesīnijas eļļa nodrošina izsmalcinātu kopšanu sausiem un spurainiem matiem. Pēc kondicioniera lietošanas mati kļūst mīkstāki un gludāki. Olīveļļa mīkstina matus un ādu, veidojot aizsargslāni un samazinot taukainību. Satur harmonizējošo piparmētru ēterisko eļļu.

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA

Tīros, samitrinātos matos iemasē kondicionieri, atstāj iedarboties 2-3 min. Pēc lietošanas rūpīgi izskalot. Glabāt kondicionieri ziepju traukā ar drenāžu. ! Ja kondicionieris iekļuvis acīs, izskalot ar lielu silta ūdens daudzumu.

SASTĀVS PĒC INKI: Sodium Cocoyl Isethionate, Ceteryl alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Behentrimonium Methosulfate, Ricinus communis (Castor) oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterol Ester, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Limonene