Kolagēns +MCT kafijas krēms

22,02 €
Упаковка: 
300g
Штрих-код: 
5901549275919
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Kolagēns + MCT - ir labākais kolagēna keto kafijas pagatavošanas līdzeklis no DIET-FOOD !!! Šis garšīgais, ērti lietojamais kafijas krēms ir bez piena,
ir samazināts cukuru daudzums un ir ideāls kolagēna papildinājums rīta kafijā. Tas satur vērtīgus taukus no organiskā kokosriekstu dzēriena, MCT eļļu un kolagēna peptīdiem. Šis MCT Creamer ir piemērots cilvēkiem ar ketogēnu vai prasīgu diētu ar zemu cukura līmeni.

     Lieliski aizstāj tradicionālos pulvera krēmus. Piepildiet savu ķermeni un prātu ar veselīgiem taukiem, pievienojiet savai kafijai divas tējkarotes (apmēram 10 g) "Coffee Creamer" un baudiet karsto dzērienu bez nevajadzīgiem cukuriem!!!

Sastāvs: granulēts liellopa kolagēns, MCT eļļa - vidēja garuma ķēdes triglicerīdi, arabika sveķi, silīcija dioksīds, BIO kokosriekstu dzēriena pulveris, BIO maltodekstrīns, BIO akācijas škiedrvielas.

100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 2041kJ/488kcal; tauki 27g, no tiem piesātinātās taukskābes 27g; ogļhidrāti 2,7g, no tiem cukuri 1,1g; olbaltumvielas 55g, sāls 0,3g. 

Сопутствующие продукты