Produkti ar zemu ogļhidrātu saturu

04/03/2018 - 13:36

Mūsu plauktus papildinājuši produkti ar zemu ogļhidrātu saturu- Skandināvu firmas Sukrin. Tie ir veselīgi saldumi un uzkodas, dabīgi cukura aizvietotāji un sīrupi, glutēnu nesaturoši milti un maisījumi cepšanai. Produktu klāstā ietilpst produkti:

  • ar zemu ogļhidrātu saturu;
  • bez glutēna;
  • bez pievienotā cukura;
  • vegāniem un veģetāriešiem;
  • sportistiem;
  • tievētājiem;
  • diabēta slimniekiem;

Sukrin- līdzīgs cukuram pēc garšas un konsistences. Sukrin Gоld satur8 kcal. 100% dabīgs produkts. Tiek iegūts fermentēšanas procesā (līdzīgi kā vīns un siers). Var lietot uzturā diabēta slimnieki un cilvēki, kuri ievēro diētu ar zemu ogļhidrātu saturu. FiberSirup Gold – šķiedrais sīrups, veselīga alternatīva medum un cukura sīrupam, ideāli piemērots pankūkām, saldējumiem un desertiem. Tikpat salds kā parastais cukurs. Nedaudz pievienota stēvija un iesala ekstrakts. 

Veselīgi sīrupi ar augstu prebiotisko šķiedrvielu saturu (70%), kuras stiprina imunitāti. Sīrupā ir tikai 160 kalorijas un 5 g ogļhidrātu. Tie ir veselīga alternatīva medum un parastiem sīrupiem. Izmantojami kā piedeva pārslām, putrai, saldējumam, kā arī var izmantot, cepot miltu izstrādājumus. Sukrin EСO, dabīgs saldinātājs- 100% dabīgs saldinātājs bez piedevām, uz eritritola bāzes. Eritritols dabiskā veidā ir bumbieros, melonēs un sēnēs. Pēc garšas maksimāli tuva garša cukuram, salduma attiecība pret cukuru ir : 0,7. Neitekmē cukura līmeni asinīs un insulīna līmeni organismā. 0 kcal.

Pieejami arī mmaizes maisījumi un maisījumi kūku cepšanai. Jūs varēsiet pagatavot mīkstu un gaisīgu bezglutēna maizi savās mājās. Tajā ir daudz olbaltumvielu, minerālu un šķiedrvielu. Nesatur kviešus, raugu un soju. Saglabā svaigumu vairākas dienas. To ir viegli sasaldēt.

 Sukrin pilngraudu maizes maisījum

 Sukrin maizes maisījums ar mandeļu un sezama miltiem

Sukrin maizes maisījums ar čia sēklām un kaņepju olbaltumvielām

Sukrin šokolādes kūkas maisījums

Sukrin universāls maisījums cepšanai

Sukrin- veselīgi un gardi!