Lavera blogeres skatījumā

09 janvāris, 2018

Iepazīšanās. Lavera dabiskā kosmētika.

Pēdējā laikā šķiet, ka kosmētiku izvēlos nevis atbilstošu savam ādas/matu tipam, bet tādu, kas labi izskatās manā vannas istabā :)
Joks, protams, bet ir tomēr patīkami, ja tās burciņas skaisti izskatās.

Bet šodien blogā stāstu par jaunumu gan manos plauktiņos, gan blogā vispār - par Lavera dabisko matu kopšanas kosmētiku.

Lavera zīmols kā tāds man ir zināms jau sen, bet nesaprotu, kāpēc tas ne reizi nebija iekritis manā iepirkuma groziņā :) Bet visi apstākļi ir sakrituši, jaunus matu kopšanas produktus vajadzēja, cenas ir pieklājīgas, zīmols jauns, kosmētika ir dabiska un šie abi ir pie manis. Ideāli :)

Tad nu esmu izvēlējusies komplektu matu mirdzumam un elastībai. Piemīlīgie rozā iepakojumi lieliski piestāv manai pelēkajai vannas istabai.

Pilnajā nosaukumā Lavera Naturkosmetik ir Vācijā ražota dabiskā kosmētika, kas izmanto tikai atbilstoši Natrue standartiem sertificētas sastāvdaļas. Lavera ir ļoti plaši pieejama kosmētika, jo to var iegādāties ne vien eko veikalos, bet arī Stockmann. Mans komplekts nāk no iemīļotā SekoEko veikaliņa (starp citu - nevaru nepadalīties, bet Valmieras un apkārtnes dāmas, SekoEko ir fantastiska iespēja iegādāties "izlejamos" veļas mazgājamos līdzekļus, ziepes un dažādus citus tīrīšanas līdzekļus. Atnāc ar savu tukšo taru un tiec pie ļoti lēta un laba eko tīrīšanas līdzekļa. Tik lēti noteikti nekur nedabūsiet. Bet vispār jau SekoEko visādus eko labumus var dabūt pa ļoti draudzīgām cenām. Tāpēc arī man veikaliņš ir tik iemīļots)Bet nu - atpakaļ pie kosmētikas.

Vēlreiz pieskaroties pašam zīmolam - tā ideja ir, ka eko kosmētikai ir jābūt meinstrīmam, jebšu pieejamam visiem un vienmēr. Un nevaru noliegt - pats  zīmols uz to ļoti tiecas. Bet nu, ķersimies pie matu kopšanas līdzekļiem, un sākšu ar šampūnu.

Šampūns ir fantastisks. Lai gan tas ir veidots uz dabisku sastāvdaļu bāzes un nesatur silikonu, minerāleļļas, mākslīgās smaržvielas un krāsvielas - tā konsistence, smarža un iedarbība ir labāka kā dažam labam klasiskam mass-market šampūnam. Šampūns ļoti labi izmazgā matus, bet tie pēc mazgāšanas paliek gludi un nesapinkājas (ir sanācis tikties ar eko šampūniem, pēc kuriem mati ir sausi kā salmu čupa un tikai patiesi laba maska var glābt situāciju. Bet tas nav stāsts par Lavera šampūnu). Es nevaru jums aprakstīt to sajūtu, kas ir pēc mazgāšanas, bet šampūns vienkārši ir jāizmēģina. Pirmajā brīdī likās, vai tiešām silikons sastāvā, jo mati palika tik mīksti un gludi. Bet nesatraucaties - silikona tur nav. Un aromāts ir fantastisks - riktīga konča.

Pēc šampūna, lai viss godīgi, lietoju tās pašas sērijas kondicionieri, jo uzskatu, ka tikai tā var pilnībā iepazīt produktu iedarbību.
 
Kondicionieris matu mirdzuma atgūšanai ar malvas ziedu un pērļu ekstraktiem. Kondicionieris ir ļoti vieglas tekstūras, taču pietiekami bagātīgs, lai labi nogludinātu matus, piešķirtu tiem mirdzumu, vijīgumu un padarītu tos viegli ķemmējamus. Un, īstenībā, pēdējais man ir ļoti svarīgs, jo mani matu gali ziemā mēdz palikt īpaši sausi un pie pirmās izdevības pinkājas. Bet šis kondicionieris lieliski tiek galā ar savu uzdevumu un manus matus padara gludus un dzīvīgus. Un arī kondicionierim smarža ir tik pat fantastiska kā šampūnam. Vienīgais mīnuss - manos garajos matos kondicionieri prasās diezgan lielu porciju.

Bet šie abi noteikti ir atkārtotas pirkšanas vērti.

Nesaprotu, kāpēc Lavera kosmētika līdz šim nav bijusi manos plauktiņos. Cenas un kvalitātes attiecība ir augstākajā līmenī. Un arī zīmola ideja tiek nesta, jo, paskatoties produktu cenas, dabiskā un eko kosmētika ir absolūti konkurētspējīga ar mass-marketkosmētiku. Super. Man par to ir ārkārtīgi liels prieks :)

AutorsHealth & Beauty blog manapasakupasaule.blogspot.com