BIO Tēja Tulsi skaidrība

4,55 €
Package: 
20 paciņas
Barcode: 
5060519143693
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

TULSI SKAIDRĪBA

Izgasimojošs maisījums, kas ienes gaismu Jūsu dienā. 

Ļauj dabas ziedam Tevi aogaismot! Indijā to uzskata un sauc par svēto baziliku, jo šiet tulsi ir leģendārs. Rama (zaļais bazilika paveids), Krišna (violetais bazilika paveids) un citronu bazilika esences apvienotas, lai saasinātu Jūsu sajūtas, bet garšas apvienojas, lai radītu aromātisku tējas tasi. Elpojiet ēteriskos aromātus un ļaujiet šiem maģiskajiem augiem aizdzīt mākoņus. Tulsi varavīksne skaidrības zilo debešu svinēšanai. Katrā Pukka tējā tiek izmantoti visaugstākās kvalitātes bioloģiskie augi. Katrs no tiem apvieno augu gudrību ar fantastisku garšu, lai palīdzētu dzīvot godīgāku, laimīgāku dzīvi. 

Dabiskas, bez kofeīna un ētiski sagādātas, 100% bioloģiski audzētas sastāvdaļas: zaļās Rama Tulsi lapas, violetās Krišna Tulsi lapas, citronu Vana Tulsi lapas. 100% godīgas tirdzniecības sastāvdaļas, kas sertificētas saskaņā ar Fair for Life standartu - tulsi. 

Dabisks, ar rūpību radīts - šis jaukais dizains ir uzdrukāts ar dārzeņu tinti uz kartona no atjaunojamiem avotiem un ir pārstrādājams; saitīte pie katra tējas maisa ir bioloģiska; iepakojumi netiek skavoti, tie ir kompostēšanai draudzīgi. Nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, tāpēc šī neticami garšīgā tēja ir laba jums un planētai. Lietošana: aplejiet tēju ar verdošu ūdeni un ļaujiet tai ievilkties vismaz 5 minūtes. Iepakojumā: 20 tējas maisiņi, atsevišķi iepakoti, lai maksimāli saglabātu produkta svaigumu. Masa neto: 36g. (1pac.-1,8g.).

 

Related products