REVITALISE - Tonizējoša tēja, BIO

4,55 €
Package: 
20 paciņas
Barcode: 
850835000016
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Organiskā kanēļa, kardamona un ingvera siltuma sprādziens. 

Tēja ir universāls tonizējošs, atjaunojošs, spēcinošs un harmoniju radošs līdzeklis.

Tā uzlabo fizisko un garīgo aktivitāti, mazina depresiju, nogurumu, apātiju, rada dzīvesprieku. Šo tēju lieto kā alternatīvu līdzekli melnajai tējai, kafijai, jo tā rada možu garu no rītiem, palīdz sagatavoties darba dienai. Ieteicama pazemināta arteriālā asinsspiediena gadījumā. Tā palīdz organismam atjaunoties pēc garīgas un fiziskas pārslodzes, mazina depresiju, nogurumu, satraukumu.

Tēja īpaši ieteicama bērniem, jo pēc Ajūrvēdas principiem bērnība ir Kaphas periods. Ziemā un agri pavasarī lieto ARS profilaksei un ārstēšanai.

Tēja līdzsvaro Kaphu, jo tajā esošajām zālītēm ir asa, savelkoša un rūgta garša.

Vienlaikus ar attīrošo tēju Detox ieteicama augšējo elpošanas ceļu saslimšanu ( rinīts, bronhīt u.c.) ārstēšanai. Tā mazina sastrēgumu elpceļos, atvieglo atkrēpošanu, mazina gļotādas iekaisumu un sāpes klepus laikā.

Vienlaikus ar attīrošo tēju Detox un tēju Cleanse ieteicama figūras korekcijas laikā un lai saglabātu vēlamo svaru pēc diētas, pretcelulīta programmās, veicina šlakvielu izvadīšanu no organisma, stabilizē vielmaiņu, attīra ādu.

Pagatavošana: tējas maisiņam uzliet vārošu ūdeni, ļaut ievilkties 5 minūtes, garšas uzlabošanai drīkst pievienot medu vai cukuru.

Sastāvs: kanēlis, plūškoks, apelsīna miza, kardamons, lakrica, ingvers, krūzmētra, zaļā tēja, krustnagliņas, melnie pipari.

Related products