eco.kid Galvas utu gēls

15,29 €
16,99 €
Package: 
60 ml
Barcode: 
9327417000968
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Lice Bomb ir ekoloģiski līdzsvarota sistēma, kas ārstē un palīdz atbrīvoties no utīm un to oliņām. Lice Bomb izmanto dabīgos terpenus un hidrokarbonus no augstas kvalitātes ēteriskajām eļļām, kas smaržo patīkami mums, bet ne utīm.

Līdzeklis ir:
Bez ādas kairinājuma
Bez mākslīgiem aromātiem
Bez mākslīgiem konservantiem
Bez mākslīgām krāsvielām

Kā to lietot? Nelielu daudzumu Lice Bomb iestrādājiet galvā, sākot no pakauša daļas un vietām aiz auss. Izmasējiet eļļu cauri matu saknēm ar augšupejošām kustībām virzienā uz kroņa daļu, tad virzienā uz pieri. Piliniet līdzekli uz galvas nelieliem pilieniem kā nepieciešams, lai nodrošinātu tā vispārēju pārklājumu. Pievērsiet uzmanību, lai eļļa neiekļūst acīs, jo citādi tas radīs košanu (ja acis nonāk kontaktā ar eļļu, izskalojiet tās kārtīgi ar vēsu ūdeni). Kad plānā apvalkā visa galva ir pilnībā nosmērēta ar eļļu, sāciet ķemmēt matus no saknēm uz galiem ar smalku zobiņu ķemmi. Tas nodrošinās, ka nevienai galvas utij nebūs iespējas izbēgt, pārvietojoties pat matu un tās tiks aizvāktas no galvas un tūlīt pat likvidētas. Izslaukiet utis un oliņas no smalkās ķemmes uz salvetes, kad esat izķemmējuši matus. Atstājiet Lice Bomb matos vēl uz 20 minūtēm. Atkārtojiet ķemmēšanas procedūru ar regulāriem intervāliem, kamēr Lice Bomb vēl atrodas matos. Tālāk izmantojiet Prevent Sensetive šampūnu, lai nomazgātu Lice Bomb.

Sastāvā: Lice Bomb botanical oil Complex (Coconut oil (cocos nucifera), orange oil extract (d’Limonene), Lemon Scented Tea Oil (Loptospermum petersonii), Broad leaf Paperbark Gum oil (Melaleuca Quinquenervia), Lemon Myrtle Oil (Backhousia Citriodora), Aniseed Myrtle Oil(Backhousia Anisata), Aniseed oil (Pimpella Anisum), Narrow Leaf Peppermint Gum Oil (Eucalyptus Radiata), Peppermint oil (mentha Piperita), Grapefruit Oil (Citrus Paradisi), Australian Sandalwood Oil, Australian blue Cypress Oil, Ricinus communis, Seed oil, Glycine Soya (soybean) Germ extract, Zea Mays (corn) Starch, Silica, Lecithin (and) Tocopherol (and) Ascorbyl Palmitate (Vit C) (and) Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citral, Geranoil, Linalool, Farnesol, Eugenol, Neronila.

Produkts ir ECOCERT sertificēts.

Related products