Bauck Hof BIO Šokolādes kūciņas - brūnīši

4,41 €
Package: 
400g
Barcode: 
4015637822990
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Maisījums 6 lielu vai 12 mazu brauniju cepšanai bez glutēna un laktozes!

Vienkārši seko receptei uz iepakojuma un baudi desertu dažādos veidos - ar olām un pienu vai bez, ar dubultu šokolādi, riekstiem vai augļiem

Sastāvdaļas: nerafinēts niedru cukurs*, kukurūzas ciete*, pilngraudu rīsu milti*, tumšās šokolādes gabaliņi* 15% (niedru cukurs*, kakao masa*, kakao sviests*, emulgators: saulespuķu lecitīns*), kakao pulveris* 8%, biezinātājs: baltās akācijas sveķi*, jūras sāls, vaniļa*. Var saturēt piena olbaltumvielu daļiņas. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).

100 g maisījuma vidējā uzturvērtība: 1663 kJ / 393 kcal, tauki 5,1 g, tostarp piesātinātie 3,0 g, ogļhidrāti 81 g, tostarp cukuri 54 g, šķiedrvielas 4,4 g, olbaltumvielas 4,1 g, sāls 0,19 g.

Pagatavošana. Maisījums paredzēts 1 atveramai Ø26cm cepamformai vai 1 sacepumu formai (apm. 20 x 20 cm) – 6 lieliem vai 12 maziem šokolādes kūkas
gabaliņiem. Sagatavošana: 5 minūtes. Cepšanas ilgums: apm. 25 minūtes.

Pagatavojot ar olām, jāpievieno: 200 g mīksta sviesta, 2 olas, 100 ml piena.

1) Uzkarsēt cepeškrāsni ar augšējo un apakšējo karstuma padevi līdz 175°C.

2) Iebērt iepakojuma saturu bļodā.

3) Iemaisīt mīkstu sviestu un olas. Tad pamazām iemaisīt pienu.

4) Mīklu iepildīt cepamajā formā un izlīdzināt.

5) Cept krāsns vidējā nodalījumā apm. 25 minūtes.

6) Ļaut atdzist un sagriezt gabaliņos.

Pagatavojot vegāniskas kūciņas, jāpievieno: 150 g mīksta margarīna, 2 tējk. bez kaudzītes keroba pulvera
(vai 2 ēdamk. bez kaudzītes sojas miltu), 100 ml ūdens vai sojas dzēriena.

1) Uzkarsēt cepeškrāsni ar augšējo un apakšējo karstuma padevi līdz 175°C.

2) Katlā izkausēt margarīnu un tad pievienot aukstu ūdeni vai sojas dzērienu.

3) Iepakojuma saturu iebērt bļodā un iejaukt keroba pulveri vai sojas miltus.

4) Pievienot margarīna un ūdens maisījumu un samaisīt viendabīgā mīklā.

5) Mīklu iepildīt cepamajā formā un izlīdzināt.

5) Cept krāsns vidējā nodalījumā apm. 25 minūtes.

6) Ļaut atdzist un sagriezt gabaliņos.

Kūciņu variācijas.

Dubultā šokolāde: pievienot 100 g šokolādes dražeju vai sasmacinātas šokolādes.

Blīvāka tekstūra: pievienot 2 ēdamk. cukurbiešu sīrupa.

Klasiskā recepte: pievienot 120 g sasmalcinātu valriekstu.

Augļu versija: pievienot 1 sagrieztu banānu.

Šokolādes mafini. Sauso maisījumu sajaukt ar 4 olām, 200 g mīksta sviesta, 2 tējk. cepampulvera un 50 g cietes. Mīklu sadalīt 15 papīra
formiņās un cept apm. 25 minūtes 175°C temperatūrā.

Šokolādes kūka. Šokolādes mafinu mīklu sapildīt garenajā vai apaļajā kēksa formā un cept apm. 60 minūtes 175°C temperatūrā.