Ecover Essential koncentrēts veļas mazgāšanas līdzeklis ar lavandu

40,83 €
Package: 
5L
Barcode: 
5412533404982
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Koncentrēts šķidrais veļas mazgāšanas līdzeklis ar lavandu cīņai pret traipiem un veļas spožuma uzturēšanai. Maigs lavandas aromāts nodrošina papildus svaiguma sajūtu. Piemērots baltai un krāsu noturīgai (nebalējošai) veļai. Nav piemērots vilnas un zīda audumu  mazgāšanai. Iztīra lielu daļu traipu jau 30º temperatūrā. Pārbaudīt tekstilizstrādājumu kopšanas instrukciju. Pirms pimsapstrādes ar neatšķaidītu līdzekli pārbaudiet auduma krāsas noturību. Tumšus apģērbus mazgāt atsevišķi. Piemērots veļas mazgāšanai līdz 60ºC. Uz augu bāzes gatavots, ātra un pilnīga bioloģiskai pašsadalīšanās. Piemērots septiskām kanalizācijas tvertnēm. Piemērots vegāniem, sertificēts atbilstoši ECO-CERT standartiem, dermatoloģiski testēts. Vienai mazgāšanas reizei nepieciešami 35-70ml mazgājamā līdzekļa.

Esi moderns, esi zaļš - paņem savu trauciņu un nāc iesvērt sev nepieciešamoprodukta daudzumu. Beziepakojuma produkcija. Produkts nav piemērots sūtīšanai ar pakomātiem, pastu vai kurjeru

Uzmanību! Sargāt no bērniem. Nepieļaut vielas iekļūšanu acīs. Pēc vielas iekļūšanas acīs, uzmanīgi skalot ar ūdeni un meklēt medicīnisku palīdzību, uzrādot iepakojumu.

Sastāvs: 5-15%: non-ionic and anionic surfactants, soap, <5% fragrances (especially lavender essential oil*, linalool, limonene). Other ingredients: water, alcohol, sodium citrate, citric acid, denaturant.
* From certified organic farming