ŠAMPŪNS AR KOFEĪNU SMALKIEM, PLĀNIEM MATIEM

8,22 €
Package: 
250ml
Barcode: 
4017645014039
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Vai Tev ir smalki, plāni un novājināti mati? Piešķir tiem apjomu ar visspēcīgāko no mūsu Logonas šampūniem. Tas satur efektīvu dabīgomaisījumu sastāvu, kas maigi attīrīs Tavu galvas ādu, savukārt plānos un smalkos matus padarīs elastīgus un dzīvības pilnus.

Gan vīriešiem, gan sievietēm kļūstot vecākiem, arī mati bieži vien paliek plānāki un zaudē apjomu. Logonas Age Energy šampūns ar kofeīnu un godži ogām atjaunos Tavu matu struktūru un stiprinās matu folikulu. Šis augstas kvalitātes dabīgais šampūnsnodrošina maigu matu attīrīšanu, kamēr ekoloģiskais kofeīns uzmundrina un  minerālvielām bagātie godži ogubambusa, kā arī ginka ekstrakti dabiski nogludina matu virsmu un atjauno to apjomu. Logonas Age Energy sērijas šampūns ir pietiekami maigs, lai to lietotu ikdienā.

Sastāvdaļas (INCI): Aqua (Water), Alcohol denat.*, Coco-Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Inulin, BetaineSucrose Laurate, Sodium PCA, Glyceryl Oleate, PCA Glyceryl Oleate, Silica, Caffeine*, Arginine, Arctium Lappa Seed Oil*, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Punica Granatum Seed Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Xanthan Gum, Phytic Acid, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**
 * - iegūts bioloģiskajā lauksaimniecībā ** dabīgas ēteriskās eļļas

Vegāns

Bezglutēna