Etamine du Lys līdzeklim koksnes tīrīšanai

10,70 €
Barcode: 
3538394913004
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Kopts, aizsargāts un mirdzošs koks, pateicoties Etamine du Lys līdzeklim koksnes tīrīšanai. Tas tīra un palīdz likvidēt traipus no masīvkoka mēbelēm. Līdzeklis nesatur krāsvielas, silikonu. Ecocert sertificēts.

Skaistām mēbelēm ne vienmēr jābūt dārgām, taču, ja mēs par tām rūpēsimies, tās kopsim un nemitīgi uzturēsim vislabākajā formā, tās nepaliks nepamanītas. Lai sekmētu šādu kopšanu, lietojiet Etamine du Lys līdzekli koksnes tīrīšanai. Līdzeklis kopj, baro un aizsargā koka mēbeles, kā arī palīdz likvidēt traipus no masīvkoka mēbelēm. Otrreiz pārstrādājams iepakojums (korķīti un pudeli šķirot atsevišķi); gala produkts nav testēts uz dzīvniekiem. Universālais līdzeklis nesatur silikonu, sintētiskas krāsvielas un smaržvielas, naftas produktus, fosfātus. Ecocert sertificēts.

Lietošana: Pirms darba uzsākšanas uzvelciet aizsargcimdus. Piesūciniet lupatiņu ar Etamine du Lys līdzekli koksnes tīrīšanai, un notīriet mēbeļu virsmu. Ļaujiet nožūt. Pēc tam turpiniet kopšanu ar Etamine du Lys šķidro bišu vasku. Nelietot uz moderno materiālu virsmām, kas līdzinās kokam.

Sargāt no bērniem. Nepieļaut nokļūšanu acīs. Ja norīts, nekavējoties vērsieties pēc medicīniskas palīdzības un uzrādiet iepakojumu vai tā marķējumu.

Padoms- lieto Etamine du Lys līdzekli koksnes tīrīšanai kopā ar Etamine du Lys šķidro bišu vasku.

Sastāvdaļas: Vegetable fat acid ester (colza), turpentine essence, pine oil, orange terpen (limonene*, linalool*, geraniol* and citral*). * - sastāvdaļas no dabīgām ēteriskajām eļļām.

Franču uzņēmuma Comptoir Des Lys mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu Etamine du Lys sortiments izstrādāts un pilnveidots 12 gadus. Visu šo laiku tie veidoti no augiem, minerāliem, medus, vaska, ēteriskajām eļļām, dabiskiem enzīmiem un baktērijām, savukārt kopš 2007. gada tie ir arī Ecocert sertificēti un kontrolēti. Izgatavoti videi draudzīgā ražotnē, Etamine du Lys modernie, daudzveidīgie līdzekļi piedāvā efektīvus un nekaitīgus veidus, kā tīrīt, pulēt, mazgāt un likvidēt baktērijas. Viss slēpjas vien pareizo līdzekļu izvēlē, devās un lietošanā. Etamine du Lys priekšrocības: + Ekonomiski – lieli iepakojumi un koncentrētas formulas taupa Jūsu naudu. + Ražoti no atjaunojamiem resursiem – augu un minerālu izejvielām, tādēļ tiem ir teicama bioloģiskā noārdīšanās un minimāla ietekme uz vidi. + Mazgājošās vielas iegūtas nevis no naftas, bet gan no augiem (cukura, graudiem, rapša, kopras, palmu eļļas). + Dabiskas un organiskas ēteriskās eļļas patīkamam aromātam un dažādam efektam. + Dabiski enzīmi (sertificēti, apliecinot, ka nav ģenētiski modificēti) sevišķi grūtu traipu likvidēšanai. + Līdzekļi un izejvielas nav testēti uz dzīvniekiem. + Otrreiz pārstrādājams iepakojums. Etamine du Lys nesatur: + Sintētiskas krāsvielas un smaržvielas. + Naftas produktus (benzene, hydrochloric acid u.c.). + Fosfātus, kā arī tos aizvietojošos EDTA, NTA, kuri vienlīdz kaitīgi videi, sekmējot aļģu ziedēšanu. + Amonjaku. + Glikolēteri – kancerogēnu un kairinošu šķīdinātāju. + Nātrija perborātu: skābekļa balinātāju, kas vidē var atbrīvot boru. Lielos daudzumos tas pat var būt toksisks dažiem augiem. + Optiskos balinātājus – tie nosēžas audumu šķiedrās, izraisot ādas kairinājumu, kā arī pilnībā vidē nenoārdās. + Hlora balinātājus, jo tie bojā audumus, veicina rezistentu baktēriju veidošanos, izdala toksisku gāzi. + Formaldehīdus – kancerogēnus savienojumus, ko ļoti plaši izmanto parastajos tīrīšanas līdzekļos kā antibakteriālu vielu un konservantu. Rīko kaut ģenerāltīrīšanu, jo Etamine du Lys ir visa nepieciešamā neķīmija grīdu un virsmu spodrībai, tīrībai.