Balzams kājām un nagiem MĀRSILS

5,26 €
Package: 
15ml
Barcode: 
EE-marsils-15
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Veselas kājas un nagi, stabila kāju labsajūta un viegls možums ir vērtība gan jaunam, gan vecam. To iegūt un saglabāt palīdz balzams kājām un to nagiem „Mārsils”, kura kompozīcija veidota, lai dotu labsajūtu kājām arī pastiprinātas slodzes un ilgstošas pārslodzes gadījumos.

Balzama sabalansētā kompozīcija lieliski iesūcas ādā un nagu ragveida slānītī, veicinot audu reģenerāciju un fermentizāciju.

Mārsilam piemīt izteikta pretiekaisumu un antimikrobā aktivitāte, kā arī dezinficējoša un nomierinoša darbība. Ieteicams tūsku gadījumos. Ozolu lapas un mizas novērš ādas iekaisumu un niezi, mazina svīšanu. Mazina reimatisko un neiraļģisko diskomfortu. Zirgkastaņu ziedi aizkavē trombu veidošanos paplašinātās vēnās, sekmē holesterīna maiņu, stiprina asinsvadus. Aromātisko ēterisko eļļu kompozīcija no tējaskoka, melno piparu un krustnagliņu eļļām kompleksi darbojas pret baktērijām, vīrusiem un sēnītēm un vienlaikus atvieglo artrītu un muskuļu sāpes, kā arī uzlabo asinsriti. Sabalansētā A un E vitamīnu, koenzīma Q10 un koraļļu kompleksa attiecība efektīgi iedarbojas uz naga ragveida slānīti kā arī uz naga sakni, veicinot to vielmaiņas procesus, kā arī ātru šūnu atjaunošanos.

Sastāvs: ūdens, augu eļļas, palmu kodolu eļļa, bišu vasks, glicerīns, stearīnskābe,  propoliss, K sorbāts, Na benzoāts, akrilpolimērs, citronskābe, TEA, koraļļu komplekss, zirgkastanis, mārsils, ozols, tējas koks, melnie pipari, krustnagliņas, smaržkompozīcija.