C vitamīna serums ar ferulskābi un lupīnas peptīdiem

31,07 €
Package: 
50ml
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

C vitamīna serums stimulē dabīgā kolagēna veidošanos, mazina sīkās krunciņas un atjauno. Izlīdzina ādas toni un mazina brīvo radikāļu- gaisa piesārņojuma u.c., ietekmi uz ādas veselību. C vitamīns ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas mitrina un uzlabo ūdens noturību šūnās, aizsargā no UVA un UVB stariem, kā arī dziedē. Ferulskābe palēnina novecošanās procesus. Lupīnas peptīdi aktivizē kolagēna un elastīna sintēzi, padarot ādu jauneklīgu un starojošu.

Nereti saņemam jautājumu, vai C vitamīns var padarīt ādu jutīgu, atrodoties saulē. Atbilde ir NĒ, jo patiesībā C vitamīna forma, kas iekapsulēta keramīdu apvalkā, ir viela, kas nodrošina foto aizsardzību no saules. C vitamīnā esošie antioksidanti palīdz aizsargāt ādu no brīvajiem radikāļiem- gaisa piesārņojuma, auto izplūdes gāzēm, cigarešu dūmiem u.c. Ir zinātniski pierādīts, ka negatīvā saules ietekme uz ādu turpinās vēl vairākas stundas pēc uzturēšanās saules staros.

Piemērots jebkura ādas tipa kopšanai.

Izvēlies C  vitamīna serumu, ja ādai nepieciešams “svaigums”, mitrināšana un ādas toņa izlīdzināšana. Redzams efekts novērojams jau pēc nedēļas.

LIETOŠANA: vieglām masāžas kustībām uzklāt 2-3 pilienus seruma uz attīrītas ādas sejas un dekoltē zonā. Ieteicams lietot no rīta un vakarā.

SASTĀVDAĻAS: C vitamīns / ferulskābe / lupīnas peptīdi / argana eļļa / saldo apelsīnu ēteriskā eļļa

INCI: Aqua / Hydrogenated Ethylhexyl Olivate / Glycerin / Propanediol / Lysolecithin / Sclerotum gum / Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil expressed / Glyceryl caprylate / Ferulic acid / Sodium levulinate / Sodium anisate / Hydrogenated Olive Oil unsaponifiables / Ascorbyl tetraisopalmitate / Xanthan gum / Pullulan / Hydrolised Lupine protein /Glucosyl ceramide / Pentylene glycol / Silica / Phenoxyethanol / Citric acid  / Sorbic acid / Limonene / Linalool