Pukka BIO latte - aizraujošs maisījums ar kurkumu, kanēli un ingveru

8,81 €
Package: 
90g
Barcode: 
5060519143280
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Piemērots veģetāriešiem, vegāniem. Nesatur cukuru, pienu, soju, glutēnu.

“Pamosties un sajūti ingveru. Sildoša tase, kas pildīta ar labāko dabisko bioloģisko ingveru, kurkumu un garšvielām, uzmundrinās jūs bez kofeīna. Vislabākais augu latte ar muskatriekstu, krustnagliņām un kanēli jūsu dienas sākumam”. – Sebastian Pole.

Kā gatavot Pukka latte: uzsildiet 250ml sava iecienītā piena. Krūzītē sajauciet 2 tējkarotes (ar kaudzi) latte pulvera ar nelielu daudzumu piena, lai veidotos pastveida konsistence. Pielejiet pārējo pienu un labi samaisiet. Pēc vēlēšanās saldiniet ar bioloģisko medu.

Pukkas skaistums. Savieno jūs ar pasaules neticamākajiem bioloģisko augu produktiem. Gatavojot ar mīlestību un augu gudrību, šajā latte izmantoti visaugstākās kvalitātes augi cilvēku, augu un planētas labā. Fair for Life sertifikāts - zelta standarts ētikas jautājumos – iepakojums iegūts no atjaunojamiem avotiem.

Sastāvs: kokosriekstu piena pulveris*, Vēbera zilās agaves inulīns*, ingvera saknes pulveris* (17%), Ceilonas kanēļa mizas pulveris* (3%), kurkumas saknes pulveris* (3%), rīsu koncentrāts*, ingvera saknes holistiskais ekstrakts*◊ (0,5%), krustnagliņu pulveris* (0,25%), muskatriekstu pulveris* (0,25%). *-bioloģisks, ◊-satur neorganisku pretsalipes vielu - silīcija dioksīdu. 20% taisnīgas tirdzniecības sastāvdaļu, kas sertificēta atbilstoši Fair for Life standartam - ingvera sakņu pulveris, kurkuma.

100g. produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 441kcal/1851kJ; tauki 16.5g, no tiem piesātinātās taukskābes 14.6g; ogļhidrāti 65.5g, no tiem cukurs** 5.6g; olbaltumvielas 3.9g; sāls 0.06g. *latte pulveris (pirms piena pievienošanas). **-satur dabiskos cukurus. Masa neto: 90g. (15 porcijas).