Mitrinošs sejas krēms ar hialuronskābi

9,58 €
Package: 
50ml
Barcode: 
4779031571280
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Sausai/normālai ādai (20+)

Krēms  satur dabiski mitrinošu faktoru (NMF) komponentus, kas dziļi mitrina ādu. Tas ir krēms ar augstvērtīgām eļļām, kas izgatavots tikai no dabīgām sastāvdaļām un satur hialuronskābi. Ūdens vietā tika izmantotas rožu, gerāniju un kumelīšu ziedūdens.
✓ Mitrina ādu un atjauno ādas dabisko mitruma līmeņa regulāciju;
✓ Izlīdzina un mīkstina ādu;
✓ Samazina ādas apsārtumu un kairinājumu;
✓ Aizsargā ādu no UV stariem.

Lietošana: Uzklāj uz attīrītas sejas ādas. Lietot no rīta un vakarā. Īpaši sausas ādas gadījumā uzklāt ikreiz pēc mazgāšanās. Ieteicams izlietot 2 mēnešu laikā pēc atvēršanas.

Sastāvdaļas: rožių hidrolatas, snapučių hidrolatas, ramunėlių hidrolatas, juodųjų serbentų aliejus, emulsinis vaškas*, kandelila vaškas (gaunamas iš šakelių augalo Euphorbia Antisyphillitica)*, simondsijų aliejus*, augalinis glicerinas*, natrio PCA**, sviestmedžių aliejus*, cukraus stearatas (išgaunamas iš palmių aliejaus ir cukraus)*, karbamidas**, avokadų aliejus*, vitaminas Е*, sorbitas, pieno rūgštis, alavijų gelis, sezamų aliejus*, ramunėlių ekstraktas, vitaminas C, natrio benzoatas***, natrio laktatas**, kalio sorbatas***, citrinų rūgštis, hialurono rūgštis, bisabololis (išgaunamas iš medžio Vanillosmopsis Erythropappa žievės eterinio aliejaus)*, sandalmedžių aliejus*, pačiulių aliejus*.

* ekoeloģiski audzēti
** dabīgi mitroši kaktori (NMF)
*** no augļiem un ogām