Pukka BIO Andrographis, uztura bagātinātājs Androgrape

14,70 €
Package: 
30 kapsulas
Barcode: 
5060229013637
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Andrographis Organiskās andrograpes veselas lapas.

Organisks uztura bagātinātājs. 30 veģetārās kapsulas.

Kas ir Andrographis? Androgrape ir augs, kas izaudzēts auglīgās organiskās augsnēs Indijā, kur tas uzņem visu apbrīnojamo dabas spēku. Šī plaša spektra androgrape satur augstākās kvalitātes, organiski un ilgtspējīgi kultivētu augu, kas rūpīgi atlasīts, lai sniegtu jums pilnu dabas bagātību potenciālu.

Uzņēmumā Pukka mēs visu darām citādāk, labā nozīmē. Piemēram, kā mūsu uzticība godīgas tirdzniecības un ilgtspējīgas bioloģiskās lauksaimniecības principiem. Jeb kā mūsu augu speciālists Sebastians Pols spēj iegūt īpašo augu spēku katram Pukka produktam.

Brīdinājums: uzglabāt temperatūrā ne augstākā par 30ºC, neuzglabāt tiešos saules staros. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Grūtniecības laikā lietot pēc konsultēšanās ar ārstu. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.

Lietošana: ieteicamā diennakts deva 1 kapsula dienā pirms ēšanas, uzdzerot ūdeni vai “Pukka Bio Aloe Vera” sulu.

Piemērots veģetāriešiem un vegāniem. Nesatur pienu, kviešus, lipekli, pievienoto cukuru un soju. Izstrādāts bez ĢMO. Nelietot pēc derīguma termiņa beigām.

30 veģetārās kapsulas; 500 mg organisko augu vienā kapsulā. Neto masa: 19,08 g.

Sastāvdaļas 1 kapsulā : andrograpes (Andrographis paniculata) lapas* 500 mg; augu izcelsmes kapsula (hidroksipropilmetilceluloze) 136 mg. * bioloģiskā lauksaimniecība.

Saņemiet visus apbrīnojamos Pukka organisko augu labumus Iepakojums ir paredzēts: 30 dienām. Porcijas lielums: 1 kapsula (500 mg augu vienā kapsulā).

Ieteicams līdz:…(skat. uz iepakojuma)...beigām. Partijas numurs: skat. uz iepakojuma apakšdaļā.

Saglabāt iepakojumu plašākai produkta informācijai.