BIO NEEM - Nīms "dabīgs antibiotiķis"

12,28 €
Package: 
60 kapsulas
Barcode: 
851469000540
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Uztura bagātinātājs. Izgatavots no sertificētiem organiskiem augiem. Nesatur konservantus, mākslīgas krāsvielas, ķīmiskas vielas un pesticīdus. Vegāns. Nesatur glutēnu.

 Sastāvs. 1 kapsula satur: Indijas azadirakta (Azadirachta indica)* 325 mg, kapsulas apvalks  auguceluloze.  *bioloģiski sertificēti organiskie augi. 

Ieteicamā diennakts deva: 1 – 2 kapsulas  dienā ēšanas laikā. Rekomendācijas lietošanai: Ieteicams lietot vismaz 1 mēnesi. Brīdinājums: Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Nav paredzēts bērniem un zīdītājām. Nelietot produktu grūtniecības laikā. Uzglabāt bērniem līdz 3 gadu vecumam nepieejamā vietā. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīgo un sabalansētu uztura aizvietotāju.

Informācija par augu* Nīms - ādas veselībai un skaistumam, asins un aknu attīrīšanai, imunitātes stiprināšanai, pretparazītu un pretsēnīšu iedarbība, palīdz izvadīt toksīnus, uzlabot vielmaiņu, mazināt temperatūru, lieko svaru un regulēt cukura līmeni asinīs. Nīms ir ļoti sīvs, tāpēc to izmanto kā vienu no spēcīgākajiem ajurvedas asinsattīrītājiem un detoksikācijas līdzekļiem. Nīma antibakteriālās, pretsēnīšu un asinis attīrošās īpašības palīdz saglabāt veselīgu ādu. Nīms ir viens no pazīstamākajiem augiem,kas aug visā Indijas teritorijā, tam ir spēcīgas ārstnieciskās īpašības. Nīmu tradicionāli lieto kā līdzekli, kas veicina veselīgu un normālu asinsriti, kas veicina veselu un dabīgi tīru asiņu piegādi visiem orgāniem. Nīms saglabā veselu asinsrites, gremošanas un urīnizvadsistēmu.

*Ievērībai! Jebkura norāde uz īpašībām, kas piemīt šajā produktā esošajām aktīvajām vielām, ir balstīta uz autoritatīvu avotu iegūto informāciju, taču tās nesekmē galaprodukta iedarbību un tā nav produkta reklāma.

Informācijas avoti: The Yoga of Herbs: (An Ayurvedic Guide to Herbal Medicine) by Dr Vasant Lad, Dr David Frawley, 2006 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28899496 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15777222