Bio spinātu pulveris

08/29/2017 - 10:57

Zaļais biezpiens!

Jaunais Govinda SPINĀTU pulveris lieliski sader ar Baltais EKO biezpienu un bezpiedevu jogurtu. Pilīte bio laima sulas svaigumam, gurķītis kraukšķīgumam un BioTropic rīsu galetes bez sāls - tās ir diētiskas, veselīgas, pilnvērtīgas un zaļas brokastis SekoEko gaumē.

Govinda spinātu pulveris ir daudzpusīgs un gards. Piemērots kokteiļiem un mājās gatavotu makaronu, mērču pagatavošanai, kā arī pievienojams teju ikvienam ēdienam.

Spinātu lapiņu kaltē zemā temperatūrā, tādejādi saglabājot savu intensīvi zaļo krāsu un joprojām bagāts ar A un C vitamīniem, kā arī vitamīnu K, kuram ir būtiska loma asinsvadu veselībā. Spinātu pulveris satur arī olbaltumvielas, dzelzi, folskābi, nātriju, folijskābi, mangānu, kalciju, fosforu, Beta-karotīnu, kāliju, tiamīnu, karotinoīdu, niacīnu, hlorofilu. Īsta vitamīnu, antioksidantu un minerālvielu paslēptuve!
Spinātu pulveri var lietot ne vien pārtikā, bet arī kosmētikā, lai piešķirtu produktiem pavasarīgi zaļu toni. Pievienots vannas pieniem un bumbām, māliem un skrubjiem tas palīdzēs cīņā ar paplašinātiem kapilāriem